Misa Yoga Skole
Strandlodsvej 6A
2300 København
27 28 32 35
Sally@misa.dk

Følg Misa Yoga Skole på Facebook og på Instagram

Skolen ligger ca. 10 minutters gang fra Lergravsparkens metrostation og tilbyder store rummelige lokaler med højt til loftet og udsigt til Kløvermarken og Øresund.

En sund krop, mental styrke og velvære
Undervisningen består hovedsageligt af hatha yoga, blide langsomme træk, der er med til at udfordre og smidiggøre kroppen. Vinyasa (dynamisk yogaflow) og yolates, som er en fusion af yoga og pilates, med fokus på at opbygge kroppens fysiske styrke og udholdenhed. Endelig arbejdes der med afspænding i forhold til at mindske tankemylder og træthed.

Hos Misa Yoga Skole vælger du selv den yogaform, du har lyst til at prøve, og kontakter den lærer, du gerne vil følge. Se skemaet her. 

Passioneret leder
Sally Tautoft har siden 1991 helliget sig arbejdet som yogalærer og startede i 1998 Misa Yoga på Amager. Hun blev uddannelsesleder i 2004 og udvidede året efter med Misa Yoga Skole med uddannelse af yogalærere. Hun har arrangeret mange yogarejser til Grækenland, Tyrkiet, Indien og Thailand samt retreats af kortere eller længere varighed forskellige steder i Danmark, bl.a. weekendophold på Møn.

Uddannelse til yogalærer
Misa Yoga Skole tilbyder en ny 1-årig yogalæreruddannelse på 300 timer. Den henvender sig til dig, der har mærket virkningerne af en god yogapraksis gennem flere års træning og gerne vil videregive det til andre, men mangler en seriøs og kvalitativ læring i forhold til formidlingen.

Holdene er små med højst 8 deltagere, og der arbejdes med anatomi, fysiologi, meditation, differentieret undervisning, stemmebrug og yogafilosofi.

Firma yoga
Yoga bidrager til at holde træthed, stress, fysiske og psykiske arbejdsskader for døren. Medarbejderne får overskud og velvære hver især og et styrket fællesskab omkring den sunde og gode arbejdsplads. Alle uanset alder, køn og smidighed kan dyrke yoga, og alt hvad der kræves er motivation, et egnet lokale og lysten til et sundt liv.

Stjerner til skolen
Misa Yoga Skole høster mange stjerner og anbefalinger på Facebook, f.eks…

”Miss yoga skole er som den lille hemmelige og supergode restaurant du fandt på din ferie dybt inde i Roms små gyder og gader” – Tim

”Fantastisk, afslutter i dag en uges yoga på Madeira, kan varmt anbefales.” – Marianne

sølvpartner

Del på sociale medier