Skal du virke professionel, når du kører dit erhvervskøretøj ud til kunden, så skal den være ren. For en lastbil, som er dækket af indtørret skidt og snavs på fælge og hvide skjolder fra kalk og salt, signalerer ikke just overskud. Tværtimod signalerer et beskidt køretøj, at du enten arbejder i for højt et tempo til at gå op i detaljer, eller at du er for doven til at virke præsentabel. Du bør altid have tid til lastbilvask.

Lastbilvask over flere trin
I København og forstæder som Taastrup og Hvidovre skal du ikke lede længe for at finde gode tilbud på hurtig og professionel vask til erhverv, hvor du uden at skulle vente for længe kan køre din lastbil ind i vaskehallen. Først får lastbilen en pre-wash og bagefter en grundig manuel vask. Lastbilen skal helst have en tur i vaskeanlægget jævnligt – du kan eksempelvis oprette en fast aftale med ubegrænset vask.

Vognvaskere når skidtet manuelt
Vaskesystemet ved vaskeanlæg målrettet lastbilvask og busvask vil sjældent være fuldautomatisk som en almindelig vaskehal til personbiler. Vognvaskere vil ofte stå rådighed og sørge for at vaske og vokse dit erhvervskøretøj efter den indledende pre-wash. De vil være i stand til at opdage og få bugt med det skidt, der lægger sig på stederne, som mekanisk spuling tit har svært ved at ramme.

Indre vask af forvogn
Efter at dine erhvervskøretøjer er blevet flotte udenpå, kan du få vognvaskerne til at tage det indre også. Her taler vi ikke bare indersiden af dørene, men også indersider af kassevogne og forvogne. På den måde kan du være sikker på, at du kan sætte dig bag rattet i en ren bil og ikke være beskidt på tøjet, når du stiger ud igen. Visse vognvaskere tilbyder også indvendig vask af køletrailer efter ønske.

Bliver vaskevandet genanvendt?
Hvis du kerer dig om miljøvenlighed og forsvarligt forbrug af vand, kan du vælge en professionel lastbilvask. I dag er genanvendelse af vand i vaskehaller meget udbredt. Vaskevand bliver opsamlet, renset for salte og brugt igen. Når vandet er saltfrit, betyder det, at du ikke skal frygte, at der kommer hvide skjolder på lastbilen efter vask, som havde lastbilen glaspest.

Hvad koster vask af erhvervskøretøj?
Hvad skal du af med for at vaske dit erhvervskøretøj? Det er svært at finde vejledende priser på markedet, for selv hvis vi kun koncentrerer os om kategorier som busvask, varevognsvask eller vask af lastbiler, er der alligevel så stor variation. Alt efter om det er busser, varevogne eller lastbiler vil det virke omsonst at finde en median eller tage et gennemsnit af priser. Så spørg derfor altid din vognvasker.

Klar til at blive kørende?
Er du klar til at køre i en flot lastbil igen og vise overskud hos kunden, hvad end du møder hos deres hjem eller på en byggeplads? Så kan du finde tilbud på lastbilvask i dag. Sammenlign tilbud ikke blot på pris, men også på kvalitet, ventetid før vask og vilkårene ved faste aftaler om lastbilvask.

 

Du bør altid have tid til lastbilvask. PR-foto.