She sexolog
v/ Sheila Parson – sexolog
42 40 53 55
shesexolog@gmail.com

At fungere bedst muligt
En sexolog er en terapeut med speciale i sexlivet. Sexologiens fagområde er menneskets seksualitet incl. alle aspekter af denne, og fagpersonerne søger svar på spørgsmål som f.eks. hvad er normal seksualitet? Hvordan udvikles seksualiteten? Hvornår er seksualiteten dysfunktionel, og hvad kan man gøre for at afhjælpe seksuelle problemer?

Manglende lyst, manglende orgasme, seksuel afhængighed og seksuelle traumer hører til de emner, der i vore dage ofte søges behandlet med forskellige former for terapi. De terapiformer som en sexolog ofte tilbyder er parterapi og berøringsterapi.

Det er præcis disse former for terapi, som Sheila Parson har specialiseret sig i. Sheila har en ”nede på jorden”-tilgang til faget. Hun beskriver selv processen helt enkelt som gående ud på at ”tale med dig om dit sexliv”.

”Vi har alle en unik historie som påvirker vores seksualitet. Som sexolog vil jeg rigtig gerne være med til at hjælpe dig med at fungere bedst muligt med din seksualitet, hvor du end befinder dig i dit liv”, tilføjer Sheila Parson.

Berøringsterapi
Vi lever i en på mange måder forvirret tid, der af nogle beskrives som nypuritansk og andre som pornoficeret. Samtidig med en stærkt stigende, og måske i nogen sammenhænge overdreven, fokus på seksuelle overgreb kommer en øget erkendelse af, at mennesket er et socialt væsen, der trives ved berøring, selvsagt i en kontekst af frivillighed. Sexologien fokuserer i høj grad på den enorme vigtighed, det har for trivslen at blive berørt.

”Huden dækker hele vores krop og er vores største organ. Den er sanselig over det hele. Og bliver den aldrig berørt på en kærlig måde, kan det have stor effekt på vores psyke”, fortæller Sheila Parson, som tilbyder berøringsterapi til alle voksne. Terapien er især gavnlig for stressede, ensomme eller depressive/angste mennesker. ”Berøringen handler om velvære og at kunne være i egen krop”, fortæller Sheila, der bygger berøringsterapien ovenpå samtaleterapi.

Forfatter og kunstner
Som mange andre terapeuter har Sheila Parson gennem sin livserfaring opnået en stærk selvindsigt, som hun bruger til at hjælpe andre. Du kan læse Sheilas personlige historie i hendes bog Krumspring – et brev til hendes søn, som handler om hendes bekendelser som mor. ”Midt i min kærlighedserklæring til min søn, fortæller jeg for første gang hudløst ærligt om mit tidligere turbulente liv, som prostitueret, brændt barn samt mine oplevelser i den åndelige verden”.

Den åndelige verden kommer bl.a. stærkt til udtryk i Sheila Parsons billedkunst. Hun er en del af kunstnerkollektivet 12 Soranere, og man kan se de farverige og fabulerende billeder på udstillingssteder i Region Sjælland.

Sheila Parson behandler klienter på hele Sjælland, og tilbyder samtaleterapi via Skype, såfremt du bor langt væk.

Kontakt Sheila Parson 

sølvpartner

Del på sociale medier