Psykolog Lisa Kirk Kryger
Vodroffsvej 33, 2. 7
1900 Frederiksberg C.
41 94 20 21
psykologlkryger@gmail.com

Erfaren psykolog flytter til Frederiksberg
Føler du dig overvældet af modgang og pludselige omvæltninger i dit liv? Eller har du i længere tid haft svært ved at håndtere svære følelser? Er du nedtrykt, eller lider du af selvbebrejdelser og skyldfølelse? Har du svært ved at sove, spise eller koncentrere dig?

Depression er en meget almindelig sygdom. Ca. 5-9 % kvinder og ca. 2-4 % mænd vil på et tidspunkt udvikle en depression, typisk i en alder af 20-40 år. Den kommer ofte snigende, og det kan derfor være svært at indse, at man har brug for hjælp.

Klinisk Psykolog, Cand. Psych Lisa Kirk Kryger med speciale i depression har i mange år haft sin praksis i Gentofte, men flytter nu til Frederiksberg. Uanset om du akut har behov for en samtale, eller om du i længere tid har overvejet, om samtaleterapi er det rigtige til dig, bør du kontakte Lisa. Hun har altid ledige tider til en akutsamtale – til en billig pris.

Samtaler hos dig eller Skype
Lisa har mere end 20 års erfaring i faget og kan derfor hjælpe inden for mange forskellige områder. Foruden depression, behandler hun de beslægtede problematikker angst, lavt selvværd og håndtering af negative tanker.

”Uanset hvad du ønsker at tale om, skal du huske på, at der ikke findes forkerte følelser, og at alle kan have gavn af at tale med en professionel på et tidspunkt i løbet af livet,” forklarer hun.

Hun tilbyder såvel individuelle samtaler som samtaler med par og forældre. Samtalerne kan foregå i hendes klinik på Frederiksberg, hos dig eller via Skype.

Lisa Kirk Kryger har tidligere bl.a. været klinisk psykolog i ”Byens Psykologer” i København samt tilknyttet Region Hovedstadens Psykiatri, Psykiatrisk Center Amager. På det imponerende cv er også en tid som uddannelsesleder for de Sygeplejestuderende i Københavns Amt og censor ved Lægeuddannelsen på Københavns Universitet.

Lisa har været frivillig psykologrådgiver for fysisk og/eller psykisk voldsramte kvinder i Grevinde Dannerhuset samt ved Psykiatri Fondens Telefonrådgivning.

Søg hjælp hurtigt!
Den depressive tankegang er kendetegnet ved et negativt syn på sig selv: ”jeg er ikke god nok”
Et negativt syn på andre og omverdenen: ”der er ingen, man kan stole på”
Et negativt syn på fremtiden: ”alt er så håbløst, og det bliver nok aldrig bedre”

Men der er mange andre symptomer. Hvis du mistænker, at du lider af depression, er det vigtigt at få hjælp hurtigst muligt, da en ubehandlet depression kan medføre forværrede livsvilkår, f.eks. usunde spisevaner, alkoholisme eller ensomhed.

Så vil du finde en tid, eller har du spørgsmål til priser, f.eks. hvad koster en psykolog?, er du altid velkommen til at ringe til Lisa på telefon: 27 37 20 21 eller sende hende en mail på psykologlkryger@gmail.com

Cand. Psych Lisa Kirk Kryger

sølvpartner