Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Yoga under træerne

11. august 2018 - 18. august 2018

Tidspunkt: 9.45 – 11.00

Åndedrættet er let at glemme, men det er altid lige dér. Og hvis man bruger det, kan man mærke sin krop og sit hjerte bedre. Og måske er man så lidt anderledes i verden. Lidt mere vågen, lidt mere sig selv.

To lørdage i august inviterer Cisternerne dig, der er mellem 8 og 11 år, til et særligt besøg i Søndermarken. Der bliver lavet vejrtrækningsøvelser, danset, lavet yogaøvelser, slappet dybt af og afsluttes med en gående meditation ned i Cisternerne sammen.

I Cisternerne besøges også den underjordiske udstilling af kunstneren Jeppe Hein. En udstilling, som runger af syngeskålsklang og gong-vibrationer.

Underviser er børnebogsforfatter og yogalærer Tina Sakura Bestle.

Pris: 50 kr. (+ billetgebyr)

Køb billet til d. 11.8 her: https://billetto.dk/da/e/bare-taeer-under-traeerne-yoga-og-andedraetsovelser-8-11-ar-billetter-299257/

Køb billet til d. 18.8 her: https://billetto.dk/da/e/bare-taeer-under-traeerne-yoga-og-andedraetsovelser-8-11-ar-billetter-299258/

Praktisk info:
I tilfælde af mild regn er bliver alle under træernes blade. Ved en kæmpeskylle bliver yoga i Søndermarken rykket ned i Cisternerne, hvor der bliver lavet udvidede åndedrætsøvelser og meditation samt alle får en introduktion til den underjordiske udstilling.

Yogamåtter til børneyoga kan lånes til arrangementet. Husk en varm trøje – der er køligt i Cisternerne selv på lune sommerdage.

Der er kun plads til 12 børn på hvert hold. Forældre må gerne gå en tur i parken imens.

Du kan læse mere om arrangementet på Facebook her.

Foto: Oliver Sperling

Detaljer

Start:
11. august 2018
Slut:
18. august 2018

Sted

Søndermarken
Pile Alle
Frederiksberg, 2000 Danmark
+ Google Map
Telefon:
Frederiksberg