Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Tweenyogaforløb for 7-11 årig

14. maj 16:30 - 17:15

|Tilbagevendende Begivenhed (Se alle)

An event every week that begins at 16:30 on tirsdag, repeating until 18. juni 2019

Sjov og kreativ yoga for børn.

Yoga for børn kan have en positiv indflydelse på barnets selvværd, motorik, balance og koncentration.  Hos HéLT ligger fokus på at stimulere barnets sanser og medvirke til, at barnet lærer at finde ro.

Holdene er inddelt efter alder. Er du i tvivl om, hvorvidt dit barn vil passe ind i den pågældende gruppe (f.eks. ved særlige behov), er du velkommen til at kontakte HéLT. Alle undervisere er specialudannede i at undervise børn og tager altid højde for at målrette klassen til den specifikke gruppe.

Yogaen vil blive formidlet specifikt til børn i aldersgruppen 7-11 år. Fokus ligger på at give børnene en sjov og kreativ oplevelse med yoga. Der leges med yogastillingerne med henblik på at få yogastillingerne ind i børnehøjde. Yogastillinger og solhilsner er en fast del af klasserne og børnene vil lære stillingerne så godt at kende, at de vil kunne tage det med hjem. Hver enkelt klasse er opbygget over et tema, som binder undervisningen sammen og giver kreativitet og fantasi frit løb.

Undervisningen er rettet mod børnene, derfor bedes forældrene blot hente børnene efter klassen. Dette giver det bedste rum for fordybelse og frihed.

Når du tilmelder dit barn, bedes du skrive barnets informationer, og ikke dine egne, hermed kan vi se barnets alder og målrette klasserne bedst muligt.

For tilmelding klik her.

Del på sociale medier

Detaljer

Dato:
14. maj
Tidspunkt:
16:30 - 17:15

Sted

HéLT
Vesterbrogade 20, 1. tv.
Vesterbro, Danmark
+ Google Maps
Telefon:
53 79 84 44
Del på sociale medier