Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Påskeaktivitet: Lav unikke 3D-smykker

april 16 16:30 - 19:00

Du tegner dit eget smykke i et 3D-tegneprogram, som efterfølgende bliver printet på bibliotekets 3D-printere. Du kan også vælge at bestille en støbning af dit design i metal.

Design og fremstilling af smykker er de seneste år blevet digitaliseret, så det i dag er muligt at tegne smykker i 3D på computeren og derefter selv printe dem i plast på en 3D-printer. Du kan også vælge at sende din 3D-model til et firma, der så støber dit smykke i guld, sølv, messing eller stål. Det er den perfekte personlige julegave.

På denne workshop lærer du at tegne smykker, som øreringe, fingerringe, brocher eller armbånd i 3D-tegneprogrammet Tinkercad. Når dit design er færdigt på computeren, printer vi det ud i plast på bibliotekets 3D-printere, så du kan få det med hjem eller eventuelt hente det på biblioteket når det er færdigprintet.

Du lærer også, hvordan du kan få et firma til at støbe dit 3D-tegnede smykke i metal. Hvis du ønsker et støbt smykke, skal du selv betale et firma for støbningen. Prisen vil afhænge af dit designs størrelse og dit valg af metal.

Det er for børn og voksne fra 12 år og op.

Hvis der ikke er flere billetter tilbage, så skriv dig på ventelisten. Der kommer ofte afbud, så der er en god chance for at komme med alligevel. Arrangementet gentages  med jævne mellemrum og de der står på ventelisten får fortrinsret næste gang det afholdes.

Biblioteket Frederiksberg starter i efteråret 2018 “maker”-aktiviteter for både børn og voksne. Det handler om kreativitet, idéudvikling, brug af computere, ny software, elektronik, 3D-print, robotter og meget andet. På sigt er det planen, at biblioteket åbner et ”maker”-område, hvor du kan komme og lære nye digitale færdigheder.

For billet til denne workshop klik her.

Detaljer

Dato:
april 16
Tidspunkt:
16:30 - 19:00

Sted

Biblioteket Frederiksberg
Falkoner Plads 3
Frederiksberg, 2000 Danmark
+ Google Maps