Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

O Copenhagen går online

5. juni 2018 - 30. juni 2018

O COPENHAGEN GÅR ON-LINE OG TØMMER BUTIKKEN PÅ GAMMEL KONGEVEJ 92
DE STARTER LAGERSALG MED -70% GRUNDLOVSDAG, DEN 5. JUNI KL. 11:

På en smuk solskinsdag for 15 år siden slog O COPENHAGEN by Tine Olsen dørene op til noget, der skulle blive et helt fantastisk eventyr på Gammel Kongevej 92, Frederiksberg.

Vi startede med håndlavede tasker, punge og statementsmykker i eget design, samt tøjdesign og brugskunst fra særligt udvalgte kunsthåndværkere. Med årene ændrede vi sortimentet og blev mere orienterede mod eget tøjdesign, som blev vores helt store passion. Baglokalet sydede og boblede af kreativitet og den ene kreation efter den anden kom på bøjlerne i butikken. Vi syede tøj og især kjoler til helt almindelige kvinder med alle de smukke, forskellige former, kvindekroppen har. Tekstilerne skulle være i god kvalitet og pasformen behagelig, men klædelig.

Det blev en succes og mange af vores søde kunder har trofast fulgt os lige siden.

Foto: ABW

I dag er syværkstedet i baglokalet blevet erstattet af systuer i udlandet og hvert år går turen til Østen efter de lækreste materialer. Ambitionen er stadig at forkæle og hylde den danske kvinde. Følelsen af skønhed kommer indefra og vores mål er at kreere en linje af yndlingsstyles, som du føler dig godt tilpas i og griber i klædeskabet gang på gang. Vi svøber dig i bløde luksusmaterialer, smukke mønstre, dejlige farver og får dig til at stråle, så hver dag bliver en fest.

Fremtiden byder på store ændringer og vi glæder os. Vi flytter vores butik online på OCOPENHAGEN.DK, så du nu kan læne dig tilbage med en kop kaffe og shoppe hjemmefra. Hvis du gerne vil prøve nye modeller og mærke kvaliteten, inviterer vi fremover til præsentation af nye kollektioner i showrooms eller pop-up shops, som annonceres på vores Facebookside og i nyhedsbrevet. O COPENHAGEN vil også kunne findes i udvalgte multibrandbutikker landet over, samtidig med at vi tilbyder at stå for hjemmearrangementer, hvor vi kommer til dig og dine veninder til en hyggelig pigeaften.

Lagersalg starter Grundlovsdag den 5. juni kl. 11.00 og kører måneden ud. Her sættes alt i butikken ned til uhørt lave priser – så kom og hjælp os med at tømme den fysiske butik, og nyd et glas farvelbobler og et på gensyns-kram!

Vores lille perle i nr. 92 har sidste åbningsdag den 7. juli 2018 – forhåbentlig på en dejlig solskinsdag. Eventuelle gavekort og tilgodebeviser skal indløses inden. Tak for 15 skønne år på Gammel Kongevej, – vi kommer til at savne alle dejlige kunder, skønne kolleger og gode naboer.

Find os her:
Shop: www.ocopenhagen.dk
Facebook: https://www.facebook.com/butikOCOPENHAGEN/

Detaljer

Start:
5. juni 2018
Slut:
30. juni 2018

Sted

O Copenhagen
Gammel Kongevej 92
Frederiksberg, 1850 Danmark
+ Google Map
Telefon:
33 79 98 18
Hjemmeside:
https://www.ocopenhagen.dk/