Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Nytårskoncert

januar 19 16:00 - 18:00

Kom med til et brag af en nytårskoncert, organiseret af Copenhagen Phil. Med Mei-Ann Chen som dirigent, solist Signe Asmussen, sopran, og Bobo Moreno, crooner.

Hør klassikere lige fra Gershwins ”Porgy & Bess”, Bernsteins ”West Side Story”, Buena Vista Social Club og Strauss’ ”Flagermusen” til Gades ”Tango Jalousie” og nytårs highlights fra det klassiske repertoire.

Copenhagen Phil skyder det nye år i gang med et brag af en nytårskoncert og turnerer traditionen tro Sjælland rundt for at ønske godt nytår. Med i tourbussen er én af landets bedste sopraner, Signe Asmussen, samt crooneren Bobo Moreno.

Der bliver fejret nytår på festligste vis. Signe Asmussen og Bobo Moreno i front siger farvel til 2018 og markerer det nye år med en skøn blanding af klassisk musik i den absolut mest charmerende ende. Der præsenteres et fornøjeligt mix af klassikere lige fra Gershwins “Porgy & Bess” og Buena Vista Social Club til nytårs highlights fra det klassiske repertoire.

Musikken får et ganske særligt følge af sopran Signe Asmussen, der med nysgerrighed og en glubende appetit på nye udfordringer har slået sit navn fast som én af Danmarks mest karismatiske sangerinder. Hun er en ren musikalsk kamæleon, der boltrer sig i snart sagt alle genrer. Hun får selskab af Bobo Moreno, der med en imponerende evne til at begejstre publikum, har sunget sig længere og længere ind i hjerterne hos musikelskere landet over.

Hele herligheden får ekstra kulør, når man igen spiller medleyet “Absolute Copenhagen Phil” med musikalske smagsprøver fra kommende koncerter – et medley, hvor musikerne selv har været i gang med saksen, for at klippe noder fra hinanden og sætte dem sammen til et helt nyt potpourri. Og mon ikke også der bliver tid til overraskelser og musikalsk fis, når det klassiske orkester med Asmussen og Moreno i front fyrer hele det store musikalske festfyrværkeri af. Det bliver ren ”Phil-good”.

Ønsker du at købe billetter til denne koncert, kan du klikke her.

Detaljer

Dato:
januar 19
Tidspunkt:
16:00 - 18:00

Sted

Konservatoriets koncertsal
Julius Thomsens Gade 1
Frederiksberg C, 1974 Danmark
+ Google Map