Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Ninna fortæller

16. december 2018 14:00 - 16:00

Ninna Andersen gjorde ting, som var uhørte i 70´erne. Kom og hør hendes fortælling om hendes liv og udfordringerne ved at være arbejdende kvinde i 70´erne.

Nina var husmor med en uddannelse som syerske og damefrisør – to typiske kvindeerhverv i 70’erne – bag sig, men da HT søgte kvindelige buschauffører til myldretidstrafikken, tog Ninna imod udfordringen.

Udover almindelig buskørsel blev hun shuttlebuschauffør, der kørte turister fra lufthavnen til Royal SAS Hotel og retur. Det førte til mange sjove episoder, når turisterne så, at der var en kvindelig chauffør ved rattet, såsom:

“Nej, jeg tror jeg tager den næste bus”.

Hvortil Ninna informerede den nervøse herre om, at det meget vel kunne være en anden kvindelig kollega, der så ville køre ham til hotellet.

“Nej, så tager jeg alligevel dig”.

Et ikke mindre spændende afsnit af Ninnas liv indledtes, da hun lod sig overtale til at flytte over på coasteren M/S Passant fra Groningen.
Den lå for anker ved Kalvebod Brygge og romantiske drømme tændtes i Ninna.
I 12 år boede Ninna på coasteren sammen med sin mand. Hun lærte at svejse og banke rust af og deltage i alt det nødvendige hårde arbejde, der skulle til for at holde skuden i fin form. Det var så som så med det romantiske liv om bord.

Foredraget med Ninna Andersen afsluttes med en forfriskning, som er inkluderet i prisen. For billetkøb kan du klikke her.

Detaljer

Dato:
16. december 2018
Tidspunkt:
14:00 - 16:00

Sted

Mathilde Fibigers Vej 14
Mathilde Fibigers Vej 14
Frederiksberg, 2000 Danmark
+ Google Map