Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Montering af strik

januar 17 18:00 - 21:00

De mørke vinteraftener kan om muligt blive endnu hyggeligere med strikkepinde og lækkert garn mellem hænderne. Men hvordan er det nu lige, man laver de flotteste maskesting?

Hos Kit Couture afholdes der workshop om montering af strik, hvor du får styr på maskesting, opstrikning af masker langs en kant og meget mere.

I denne workshop lærer du: forskellige former for opslagning og aflukning, sammensyning lodret og vandret med madrassting, kastesting eller maskesting, opstrikning af masker langs en kant samt efterbehandling af det færdige arbejde.

Rachel Søgaard tager hånd om undervisning. Hun har mange års erfaring som strikdesigner for flere af de danske håndarbejdsmagasiner og garnfirmaer. Derudover har Rachel undervist i strik, hækling og tunesisk hækling rundt om i landet, lige fra Skals Håndarbejdshøjskole til strikfestivalerne, hvad enten det er på Fanø eller Bornholm. Endelig er Rachel en del af Kit Coutures faste designteam, så hun kender alle modellerne.

Ved start får du en mappe med undervisningsmateriale, som du kan bruge efter workshoppen. Der bliver foruden det stillet garner og strikkepinde til rådighed.

Ved tilmeldingen betales det fulde beløb og tilmeldingen er bindende.

Du får en mail med en bekræftelse på din betaling og deltagelse. Beløbet tilbagebetales ved afbud senest 14 dage før workshoppen.

Der er max. 12 deltagere på denne workshop.

Der vil blive serveret kaffe og te med frugt og småkager. Så har du lyst til at blive klogere på montering af strik og få en hyggelig aften med andre passionerede strikkere, så køb en billet ved at klikke her.

Detaljer

Dato:
januar 17
Tidspunkt:
18:00 - 21:00

Sted

Kit Couture
Frederiksberg Alle 42B
Frederiksberg, 1820 Danmark
+ Google Map