Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Lohmann rocker Elvis

7. december 2018 21:00 - 23:00

Elvis Presley er nok den største entertainer verden nogensinde har set. Folk der har oplevet en koncert med Elvis, fortæller at der på magisk vis bredte sig en bølge af varme og kærlighed i rummet.

Han var banebrydende, med hans musik samt sange, som spændte fra svedig rock’n’roll til storladne ballader. Han var i al sin enkelhed indbegrebet af, hvad god musik og entertainment skal indeholde.

Men ”Elvis Has Left the Building”, han er ikke længere hos os. Dog lever hans musik stadig og fremstår med en power, elegance og sjælfuldhed som er uovertruffen.

Lohmann Rocker Elvis slår dørene op til en underholdende og vedkommende koncert med det bedste fra Elvis’ repertoire.

Jesper Lohmann fortæller historien om et ekstraordinært menneskes fantastiske liv, fra gigantisk storhed til et lige så stort fald. Jesper Lohmann har gennem de sidste 10 år arbejdet sig længere og længere ind i publikums bevidsthed som sanger og entertainer.

Han bakkes op af et toptunet CC RIDER BIG BAND, som er et 18 mand stort orkester, under ledelse af den erfarne og kyndige kapelmester Peder Kragerup. Det er således den store lyd fra 70ernes legendariske Las Vegas Shows og Elvis Live From Hawaii, der bydes på.

I forbindelse med denne koncert kan man vælge at købe billet til koncerten alene, eller vælge billettypen som inkluderer koncert og mad.

Maden består af en hyggelig juletallerken med juleklassikere.

Hvis du bestiller mad, skal du komme senest en time før koncertstart, da man ikke tillader spisning i koncertsalen under selve koncerten af respekt for musikerne.

Så ønsker du at mindes Elvis på den fede måde, kan billetter købes her.

Foto: Anne Beth Witte

Detaljer

Dato:
7. december 2018
Tidspunkt:
21:00 - 23:00

Sted

Bartof Station
Solbjergvej 3
Frederiksberg, 2000 Danmark
+ Google Map
Telefon:
38 86 90 67
Hjemmeside:
http://bartofstation.dk