Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Lav dit eget iPad-spil

januar 20 13:00 - 15:30

Er du mellem 8-12 år og synes du det kunne være sjovt at lave dit eget computerspil? Så kom med, når Biblioteket afholder Bloxels-workshop.

Du lærer at bruge “Bloxels” til at lave dit helt personlige computerspil til iPad. Hvor du selv skaber spilfigurerne, banerne og grafikken, og til sidst har du et spil, der minder om Super Mario. Det er rigtig sjovt og overraskende nemt.

Biblioteket stiller alt, hvad du skal bruge til rådighed.

Workshoppen er for børn mellem 8 og 12 år og de skal være i følge med en voksen.

Det er gratis at deltage, dog skal man hente en billet. Du skal bestille én billet per iPad, så en voksen sammen med et eller to børn skal kun have en enkelt billet. Billetterne bliver frigivet den 20. december klokken 12:00 og der er et begrænset antal billetter.

Hvis der ikke er flere billetter tilbage, så skriv dig på ventelisten. Der er ofte afbud, så der er en god chance for at komme med alligevel.  Dette arrangement bliver gentaget med jævne mellemrum og de der står på ventelisten får fortrinsret næste gang det afholdes.

Biblioteket Frederiksberg starter i efteråret 2018 “maker”-aktiviteter for både børn og voksne. Det handler om kreativitet, idéudvikling, brug af computere, ny software, elektronik, 3D-print, robotter og meget andet.

På længere sigt er det planen, at biblioteket åbner et ”maker”-område, hvor man kan komme og lære nye digitale færdigheder.

For bestilling af din billet klik her.

Detaljer

Dato:
januar 20
Tidspunkt:
13:00 - 15:30

Sted

Biblioteket Frederiksberg
Falkoner Plads 3
Frederiksberg, 2000 Danmark
+ Google Map