Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Jagten På Det Grå Guld – DON GNU & Mames Babegenush

maj 25 19:30 - 22:00

Det grå guld til sprudlende dansemusik fra Østeuropa. Special Edition: Oplev DON GNUs ”Jagten På Det Grå Guld” med livemusik samt efterfølgende koncert af Mames Babegenush.

Gå ikke glip af denne særudgave af ”Jagten På Det Grå Guld”, hvor Mames Babegenush og DON GNU kaster sig ud i en fælles tvekamp mod den bittersøde alderdom. Det er østens mystisk mod de dybeste rødder i den skandinaviske muld, når der kæmpes gennem livemusik, svingende hofter, farlige trin, voldsomme optøjer og hvem, der har de største og mest afgrundsdybe melankolske følelser.

”Jagten På Det Grå Guld”, drømmen om alderdommen og frygten for at nå den:

DON GNU er så småt begyndt at bemærke tidens forfald, der konstant stikker dem begmænd, som hård kuling fra vest. I en kamp mod tiden har de derfor kastet sig ud i en hæsblæsende akrobatisk jagt efter det grå guld og for at finde det smukke i tidens forfald. En jagt der på denne aften får selskab af energiske Mames Babegenush.

Mames Babegenush er øst, der møder nord. Stærke skandinaviske rødder sammenflettet med den sprudlende dansemusik fra Østeuropa. Fra stemningen af nordiske fyrretræer til farverige bryllupper i Rumænien giver musikken en følelse af både melankoli og ekstatisk glæde.

Forbered dig derfor på en festlig aften fyldt med halsbrækkende krumspring, musikalsk poesi og humoristisk selverkendelse.

For mere information samt billetkøb klik her.

Detaljer

Dato:
maj 25
Tidspunkt:
19:30 - 22:00

Sted

Aveny-T
Frederiksberg Allé 102
Frederiksberg, 1820
+ Google Maps