Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Home Concerts – Mathias Heise

13. juni 20:00 - 21:30

Prisbelønnet mundharpefænomen.

Mathias Heise er en virtuos på sin mundharpe og et usædvanligt musikalsk talent. Han startede med at spille mundharpe som 8-årig og blev fascineret af instrumentet, som har fulgt ham i tykt og tyndt lige siden. Det hører til sjældenhederne, at en ung dansk musiker udnævnes til verdensmester på sit instrument, men som kun 20-årig blev Mathias Heise i 2013 verdensmester i kromatisk mundharpe. I 2015 blev Mathias kåret som ”Årets Nye Jazzstjerne” i Danmark og i 2016 modtog han ”Kronprinsparrets Stjernedryspris”. En pris der gives til yngre danske kunstnere med et helt særligt talent. Senest modtog han i 2017 den prestigefyldte ”Ben Webster Prisen” som den yngste nogensinde.

Denne aften er han gået sammen med multiinstrumentalist Jacob Venndt, de har dannet en duo, der må betegnes som noget af et unikum. Jacob Venndt spiller nemlig også kromatisk mundharpe i topklasse, foruden at være solistuddannet kontrabassist på Aarhus Musikkonservatorium.

Så der er dermed lagt op til et møde mellem to kromatiske mundharper, mellem kontrabas, el-bas, klaver og ukulele, men først og fremmest mellem to ukuelige musikalske legekammerater.

Der er garanteret en stemningfyldt og magisk aften. Der er  plads til 45 gæster til denne koncert, så skynd dig hvis du vil med.

Home Concerts er et koncert koncept, hvis idé bygger på at bringe kulturen og fællesskabet ind i stuerne med musik som omdrejningspunkt. Dette skabes ved at sammensætte professionelle artister med specielt udvalgte private hjem, eller anderledes rammer, som scene.

Alle artister spiller med et mindre set-up, for at skabe en nærværende og autentisk stemning, hvor distancen mellem publikum og musiker – og publikum imellem – er meget lille. Der er plads til 45-50 gæster per koncert.

For billetkøb klik her.

Del på sociale medier

Detaljer

Dato:
13. juni
Tidspunkt:
20:00 - 21:30

Sted

Det Økologiske Inspirationshus
Allégade 7
Frederiksberg, 2000 Danmark
+ Google Maps
Del på sociale medier