Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Gå- eller løbevært inspirationsaften

marts 25 17:30 - 21:00

Vil du hjælpe andre med at træne op til 2019 Royal Run København & Frederiksberg? Er du interesseret i at skabe dit eget gå- eller løbefællesskab eller blive instruktør i en af København/Frederiksbergs foreninger? Så tilmeld dig denne gratis inspirationsaften.

 

Program for aftenen:  

Det starter kl. 17.30 og slutter ca. kl. 20.30. Inden du går hjem, vil du havde fået følgende ud af det:

Hvordan er du en god vært for en gå- eller løbetur?

Praktisk gennemgang af opvarmning og humørspredende indslag.

Hjælp til at overskue hvor tit du skal gå eller løbe og hvilken type rute, der passer godt til dig og netop dit tilbud.

Organisering af dine gå- eller løbeture.

Lidt mad og drikke.

 

Hvem er inviteret

Borgere i København og Frederiksberg Kommune er velkommen, hvad enten det er i foreningsregi eller på eget initiativ, at du ønsker invitere andre ud at gå eller løbe. Hvornår og hvor ofte du ønsker at være vært for en gå eller løbetur er helt op til dig og evt. din forening – så længe man får flere til at være aktive sammen.

 

Royal Run 2019

10. juni 2019 inviterer Kronprinsen alle danskere ind i idrætsfællesskabet. Formålet er, at møde danskerne i øjenhøjde og motivere til at deltage i idrætsfællesskabet. I København/Frederiksberg kan du vælge distancerne One mile (1,6 km) og 10 km. Du vælger selv om du vil løbe eller gå. Royal Run arrangeres af Bevæg dig for livet – et samarbejde mellem Danmarks Idrætsforbund, DGI og Dansk Atletik Forbund.

 

Særlig indsats i København og Frederiksberg kommune

I anledning af Royal Run ønsker Københavns Kommune, Frederiksberg Kommune og DGI Storkøbenhavn, at gøre en indsats for at få flere til at gå eller løbe sammen. Især for motionen og det sociale kan en gå- eller løbetur gøre en stor forskel for den enkelte. Der er derfor masser af hjælp og støtte af hente fra Frederiksberg og Københavns kommune samt DGI til efterfølgende at komme godt i gang.

Ønsker du at tilmelde dig som vært klik her og for mere information om Royal Run 2019 klik her.

Detaljer

Dato:
marts 25
Tidspunkt:
17:30 - 21:00

Sted

Københavns Rådhus
Rådhuspladsen
København V, 1553 Danmark
+ Google Map