Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Førstehjælp til børn og spædbørn – Barselsforedrag

6. november 2019 11:00 - 13:00

Børn er af natur nysgerrige og de udforsker verden med stort gåpåmod. Som oftest går det godt, men af og til kommer de til skade og kan have brug for, at der er nogen i nærheden som kan førstehjælp. Det er rart at være forberedt, så man ved, hvad man skal gøre, hvis barnet pludselig får noget galt i halsen, putter en perle i næsen eller bliver forbrændt.

Henrik Torup, der er læge, førstehjælpsinstruktør og forfatter til bogen: “Førstehjælp til børn og spædbørn”, fortæller og demonstrerer, hvad du skal gøre, når uheldet er ude. Han giver også input til, hvordan du kan forebygge, at dit barn kommer til skade.

Der vil blive rig lejlighed til at stille spørgsmål undervejs og efter foredraget superviserer Henrik gerne, hvis du selv vil prøve nogle af de viste teknikker på en dukke.

Familieskolens barselsforedrag er målrettet forældre på barsel, men andre interesserede er naturligvis også velkomne til at deltage. Stemningen er afslappet og børnevenlig, så der er plads til børn, der skal spise, pusles, trøstes o.s.v.

Det foregår i Frederiksbergs nye lækre kultur- og bevægelseshus KU.BE tæt ved Flintholm station. I KU.BEs café kan man købe lidt lækkert at hygge sig med i forbindelse med arrangementet.

For tilmelding klik her.

Del på sociale medier

Detaljer

Dato:
6. november 2019
Tidspunkt:
11:00 - 13:00

Sted

KU.BE
Dirch Passer alle 4
Frederiksberg, 2000 Danmark
+ Google Maps
Del på sociale medier