Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

CUR inviterer til morgenmøde – Fritidsliv i forandring

maj 23 08:30 - 09:45

Start din dag med et inspirerende oplæg, når Center for Ungdomsstudier (CUR) igen inviterer til morgenmøde.

Morgenmøderne afholdes i København, men hvis du ikke lige er i nærheden, kan du stadig se med og stille spørgsmål, for det hele bliver livestreamet på Facebook.

Temaet for dette morgenmøde er: “Foreningslivet i forandring”.

Hvad handler det om, når drenge og især piger fravælger foreningslivet efter 5. klasse? Forskningen peger nemlig på, at foreningslivet topper for både drenge og piger i 5. klasse, hvorefter flere udbydere af fritidsaktiviteter oplever, at medlemmerne falder fra.

På dette morgenmøde får du perspektiver på tweens, fritid og de voksnes autoritetstab. Når centerleder, Søren Østergaard, giver foreningslivet et 360 graders eftersyn og der bliver givet bud på, hvordan du kan agere på en fritidsarena i forandring.

Program:

8.30 Morgenkaffe

8.45 Inspirationsoplæg

9.15 Spørgsmål og diskussion

9.45 På gensyn

Om morgenmøder med CUR

Bliv klogere på forskellige temaer og tendenser inden for nutidens børne- og ungdomsliv over en kop kaffe og croissant. CUR er et praksisorienteret forskningscenter, som, tre gange i løbet af foråret 2019, inviterer til morgenmøde, hvor der bliver delt ud af den store viden, der er om bl.a. børns og unges trivsel, fritidsliv, tro og værdier.

Deltager du fysisk, får du en kop kaffe og croissant med i hatten. Det er gratis at deltage, men da der er et begrænset antal pladser, skal du tilmelde dig, hvilke kan gøres her.

Detaljer

Dato:
maj 23
Tidspunkt:
08:30 - 09:45

Sted

Konsjös
H C Ørstedsvej 38
Frederiksberg, Danmark
+ Google Maps