Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Chippendales “Let’s Misbehave”

18. september 20:00 - 23:00

Chippendales har netop smidt kludene i en fyldt Valby Hallen foran tusindvis af begejstrede kvinder. Nu gentager de succesen og bringer deres frække mandestrip til Falconer Salen under titlen ”Let’s Misbehave”.

Temperaturen nåede bristepunktet, da Chippendales henrykkede i Valby Hallen og nu lægges der i ovnen til en brandvarm aften i Falconer Salen, når de spændstige fyre byder på iturevne t-shirts, masser af bar hud og ikke mindst uartige bevægelser til efteråret.

I mere end 30 år har Chippendales sunget og strippet sig ind i kvindehjerter verden over med deres storslåede Broadwayagtige show, veltrimmede kroppe, maskulinitet, drengerøvscharme og glimt i øjet.

Hvert år køber mere end 2 millioner kvinder billetter til Chippendales og hvor end de letpåklædte amerikanere har flashet den legendariske butterfly, har kvinderne skreget og hvinet i takt med, at de sexede mænd stykke for stykke afslører mere og mere af deres olieglinsende kroppe til sensuelle rytmer.

Chippendales har tidligere imponeret med deres frække shows i Danmark, hvor de har optrådt for fyldte sale og der er rift om billetterne. Det gælder derfor om at være hurtige, hvis I skal opleve en vaskeægte ”girls night out” med veltrænede fyre, dans, sang og bar hud.

Så skynd jer at købe jeres billetter her.

Del på sociale medier

Detaljer

Dato:
18. september
Tidspunkt:
20:00 - 23:00

Sted

Falconer Salen
Falkoner Alle 9
Frederiksberg, 2000 Danmark
+ Google Maps
Del på sociale medier