Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Benjamin Koppel Jazz Galla – Celebrating Aretha Franklin

12. juli 17:30 - 22:00

Benjamin Koppel Jazz Galla og en række af Danmarks bedste sangerinder hylder Aretha Franklin med en forrygende og festlig koncert på Betty Nansen Teatret.

Legenden, der desværre forlod os i 2018, har med udødelige klassikere som ”A Natural Woman”, ”Think”, ”Chain of Fools” og ”Respect” bevæget og begejstret fans verden over, fra Barack Obama, til vores egen Benjamin Koppel, gennem de sidste seks årtier.

Benjamin Koppel har inviteret de 4 vidunderlige sangerinder Kaya Brüel, Marie Carmen Koppel, Christina Boelskifte & Maria Montell, som sammen vil sende publikum på en følelsesmæssige rutsjebanetur af de helt store, fra gåsehudsfremkaldende inderlighed til opløftende feststemning, når de dykker ned i The Queen of Soul store sangkatalog.

Siden Jazz Gallas første koncert i forbindelse med Summer Jazz 2013, har ensemblet turneret i Danmark for fulde, og begejstrede, huse. På scenen får solisterne musikalsk opbakning af saxofonist og kapelmester Benjamin Koppel, der står i spidsen for et hold af fremragende og anerkendte danske jazzmusikere. Gang på gang har Jazz Galla formået at fortolke og forny populære klassikere med et jazzet twist og denne gang bliver ingen undtagelse.

Medvirkende:

Vokal: Maria Montell. Marie Carmen Koppel, Kaya Bruel, Christina Boelskifte
Sax: Benjamin Koppel
Klaver: Søren Bebe
Bas: Jesper Bodilsen
Trommer: Morten Lund

For billetkøb klik her.

Del på sociale medier

Detaljer

Dato:
12. juli
Tidspunkt:
17:30 - 22:00

Sted

Betty Nansen Teatret
Frederiksberg Allé 57
Frederiksberg, 1820 Danmark
+ Google Maps
Telefon:
70 27 22 72
Hjemmeside:
www.bettynansen.dk
Del på sociale medier