Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Agrobiodiversitet og bæredygtighed

marts 23 12:00 - 15:15

Bliv klogere på agrobiodiversitet og bæredygtighed når CPH:DOX og Dansk Vegetarisk Forening, DVF, viser: ”The biggest little farm” efterfulgt af et panel af lokale praktikere.

Efter panelet er der fællesspisning og lækker plantebaseret frokostbuffet ved Planteslagterne. Dog skal man være opmærksom på, at der er et begrænset antal billetter til frokostbuffeten. Pris med frokostbuffet er 190 kr. Pris for film og panel er 90 kr.

I ‘The biggest little farm’ beslutter storbymenneskene John og Molly sig for at lægge deres liv drastisk om: de flytter på landet og starter et bæredygtigt landbrug, hvor man kommer helt tæt på biodiversitetens kompleksitet og oplever på rørende vis, hvordan John og Molly lykkedes med at omdanne den golde jord til en frodig plantage.

Men hvordan ser det ud med agrobiodiversitet og bæredygtig fødevareproduktion herhjemme? Hvad findes der af initiativer, som forsøger at skabe forandring? Og hvordan kan man ændre ens vaner, så vi spiser og lever mere bæredygtigt? Kom og bliv klogere, når vores panel af praktikere diskutere emnet.

Panel:

Sandra Villumsen, landmand.

Mads Boserup Lauritsen, TagTomat.

Livia Urban Swart Haaland, Østergro, FællesGro og Gro Spiseri.

Oliver Maxwell, Bybi.

Moderator: Rune-Christoffer Bech Dragsdahl (Dansk Vegetarisk Forening – DVF)

Om CPH:MEETINGS

CPH:MEETINGS blev søsat i 2017 og vender tilbage for tredje gang i 2019, med vedkommende film efterfulgt af talks og debatter med fokus på samtidens vigtigste emner. CPH:MEETINGS er lavet i samarbejde mellem CPH:DOX og Copenhagen Film Fund med støtte fra Københavns Kommune.

For billetter klik her.

Detaljer

Dato:
marts 23
Tidspunkt:
12:00 - 15:15

Sted

Aveny-T
Frederiksberg Allé 102
Frederiksberg, 1820
+ Google Map