Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Udstilling: Kosmos

4. august 2017 - 17. september 2017

Leonard Forslund har gennem en lang årrække arbejdet overbevisende og eksperimenterende med maleriet, der med udgangspunkt i fotografiets figurative elementer, er udmundet i spaltede og forførende landskaber.

På sin soloudstilling i Møstings Hus præsenterer kunstneren en række helt nye værker. I den serie af malerier har Forslund taget skridtet videre mod en dobbelt rumlighed, en abstraktion i det figurative, der tager udgangspunkt i det, han kalder den hverdagsagtige kosmologi.

Det er de tilsyneladende irrelevante motiver; mellemrummet og dét, der normalt er uden for fokus, som Forslund gør til sit hovedmotiv, og gennem hans bearbejdning får det tilsyneladende irrelevante og ufokuserede en kunstnerisk, æstetisk værdi.

Foruden malerierne vil udstillingen bestå af boginstallationen VÄDERSTRECK (verdenshjørner), hvor der vises fire tykke, håndbundne artist books, samt en videoprojektion i udstillingens sidste rum.

Bogen er ligesom filmen, teatret og musikken knyttet til et særligt tidsforløb, et eget tidsrum, hvorimod maleriet flyder på tidens overflade – statisk i sig selv, men synlig i tidens uophørlige forløb.

I de udstillede bøger arbejder Forslund videre med tematikkerne fra malerierne, men bogmediet tillader til forskel fra det statiske maleri, at en fortælling kan folde sig ud mellem hænderne på den besøgende. Motiverne forskydes og forandres fra opslag til opslag og skaber nye sammenhænge og tidsrum. Et mikrokosmos i udstillingens større KOSMOS.

Udstillingen åbnes af viceborgmester og formand for Kultur- og Fritidsudvalget, Morten Jung. Der er således fernisering for udstillingen den 4. august fra kl 17. til 19.

Detaljer

Start:
4. august 2017
Slut:
17. september 2017

Sted

Møstings Hus
Annebakkesti 5
Frederiksberg, 2000 Danmark
+ Google Map
Telefon:
69 13 80 90
Hjemmeside:
http://www.moestingshus.dk