Kommende Begivenheder

[tribe_events view="photo "]

Andre nyheder

Nogle opkrævninger for februar kommer først til marts

Nogle opkrævninger for februar kommer først til marts

Hvis du har børn i daginstitution eller SFO i Frederiksberg kommune, kommer opkrævningen for februar med en måneds forsinkelse. På grund af et nedbrud i it-systemet har vi ikke sendt opkrævninger for februar 2019 ud til cirka 2000 borgere.

Creative Mind – en vanvittig succes hvor rammerne mellem kunstarter blev løftet til vilde højder

Creative Mind – en vanvittig succes hvor rammerne mellem kunstarter blev løftet til vilde højder

Art Manager Galleriet er beliggende på Falkoner Alle i hjertet af Frederiksberg, hvor den stilrene skandinaviske stil i kombination med det finurlige og ekspressive går rent ind. Her søger man det særlige, der tilfører rummet energi og personlighed. Men det er ikke nok for Art Manager. De vil mere. Meget mere.

Foto: Anne Beth Witte

Lækre print og farver i retro stil

Så er der kommet super fede skjorte-kjoler fra ZILCH hos CRAZY COMPANY og så kan du blive klar til foråret, som er lige om hjørnet.

Følg os på Instagram

Følg os på Instagram

Dit Frederiksberg er kommet på Instagram, så nu har du endnu en chance for at følge med i, hvad der sker på Frederiksberg.

Foto: Brødflov

Vegansk lækkeri

Det er vinterferie, det er koldt og man må gerne forkæle sig selv lidt ekstra. Det hjælper Brødflov dig med.

Foto: Anne Beth Witte

Frederiksberg Kommune vedtager ny startredegørelse for Prins Henriks Skole

By- og Miljøudvalget i Frederiksberg Kommune vedtog onsdag en ny startredegørelse for området ved Værnedamsvej og Prins Henriks Skole.
Beslutningen indebærer, at en kommende bygning ud med Værnedamsvej maksimalt må udvides med op til 1400 kvm, og det sker under forudsætning af en række faktorer, som fremgår her i pressemeddelsen.

Pressefoto Biblioteket Frederiksberg

Frederiksberg-borgere bygger stor udstilling om lykke på biblioteket

I februar kan man få et fysisk smugkig ind i filosoffen Arthur Schopenhauers sortsynede men fornøjelige essay ”Kunsten at være lykkelig”. 10 Frederiksberg-borgere har omsat teksten til en installation på Frederiksberg Hovedbibliotek.

Medarbejder søges

Medarbejder søges

Maude’s søger friske og glade medarbejdere i deres skønne cafe på Gammel Kongevej. Måske du er deres nye kollega?

Foto: Stine Laura Knage

Hvor man bare længes…

Stine Laura Knage har indsendt 2 dejlige billeder af skønne sommerdage i sommeren 2018. Hun skriver; Jeg længes efter sommer i Frederiksberg Have. Man må så sandelig give hende ret, når man kigger på disse billeder. Dit Frederiksberg siger tak.

Frederiksbergs første børnehøjskole en realitet

Frederiksbergs første børnehøjskole en realitet

Frederiksbergs første børnehøjskole inviterer børn til en uge med kultur, leg og nye fællesskaber. Bag højskolen står Teatret Riddersalen, Design-firmaet NoWhereLand og Biblioteket Frederiksberg.