Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Grebet er tilbage i køkkenet

marts 1 - marts 4

Med over 42 nye greb i sortimentet slår Svane Køkkenet et alvorligt slag for at bringe grebet tilbage på køkkenfronterne i 2018. Oplev den nye trend – og hvordan du kan bruge den i indretningen – til 4 Days of Design hos Svane Køkkenet i København d. 1.-4. marts 2018.

Det mørke RAW-materiale fra Svane Køkkenets 2018-kollektion står i cool kontrast til gyldne messing greb, som er prikken over i’et i en individuel indretning af køkkenet. PR-foto: Svane Køkkenet

I mange år har grebsløse og rene overflader hersket i køkkenindretningen, men nu er grebet for alvor tilbage. Med sin nye 2018-kollektion går Svane Køkkenet forrest med en række nyheder, hvor grebet i høj grad er tænkt ind i køkkenindretningen som både et praktisk og et æstetisk designelement.

Butikken i København skyder foråret i gang med fire dage dedikeret til dansk køkkendesign, hvor du kan blive inspireret til, hvordan du kan bruge grebet i indretningen og skabe liv og personlighed på fronter og flader.

Grebet som udsmykning
Lange, korte, knoppede eller integrerede. Messing, træ, metal eller farvede. Der er mange muligheder for at bruge greb i indretningen og dermed style dit køkken i en bestemt retning og understrege stil og stemninger.

“Greb er ikke kun en praktisk tilføjelse på en køkkenlåge, men også en ekstra mulighed for at style køkkenet. I 2018 skal vi for alvor begynde at overveje, hvordan vi med forskellige designelementer – som fx greb – kan sætte vores helt eget aftryk på køkkenindretningen,” fortæller MAA Arkitekt Rolf Birk, som er design- og konceptansvarlig hos Svane Køkkenet, og som står bag Svane Køkkenets nyhed RAW og den resterende 2018-kollektion.

Konsekvent eller kombineret
Hvis du ikke er helt klar til at gå all-in på greb i køkkenindretningen, kan du godt begynde med at eksperimentere med at bruge dem på enkelte fronter og kombinere med glatte og grebsløse overflader – på den måde kan du selv styre, hvor meget der skal skrues op og ned for udsmykningen.

Hvis du vil gå i en mere modig retning, kan du være helt konsekvent i brugen af greb – fx eksperimentere med gyldent messing til mørke træsorter eller Svane Køkkenets integrerede SMART-greb, hvor der er mange muligheder for farve- og materialekombinationer.

Svane Køkkenets Retro-greb kan smukt integreres i køkkenfladen ved at vælge greb og front i samme farvenuance – på den måde kan du vælge et mere neutralt grebslook i indretningen. PR-foto: Svane Køkkenet
Svane Køkkenets SMART-greb er integreret i selve køkkenfronten og kan designes med forskellige grebsrammer og bagbeklædninger – på den måde kan du lege med kontraster samt farve- og materialesammensætninger i valget af dit greb og skabe et vovet eller mere afdæmpet udtryk. PR-foto: Svane Køkkenet
Det specialdesignede DOT-greb blev lanceret af Svane Køkkenet i 2017 og præsenteres nu i en ny udgave i cool gunmetal-materiale. Grebet fås i fire størrelser og kan således tilpasses til den valgte køkkenfront – her i en længere udgave med tre ”dots” på et Nordic RAW højskab fra 2018-kollektionen. PR-foto: Svane Køkkenet

Detaljer

Start:
marts 1
Slut:
marts 4

Sted

Svane Køkkenet i København
Gammel Kongevej 99
Frederiksberg, 1850
+ Google Map
Telefon:
33 24 44 00
Hjemmeside:
https://www.svane.com/dk/koebenhavn