ChinChinCPH

Pile Allé 21
2000 Frederiksberg
Tlf: 29 72 90 26
info@chinchincph.dk

ChinChinCPH på Facebook.

Åbningstider: 
Tirsdag – Fredag kl. 11-18
Lørdag kl. 11-16

Parisisk og italiensk mode til outletpriser
I umiddelbar nærhed af Zoologisk Have og lige overfor de skønne små haver på Pile Allé finder du ChinChinCPH – en butik, der bugner af lækre accessories, moderigtigt tøj og smarte sko, hentet direkte fra de parisiske og italienske gader.

Fortab dig i butikkens store udvalg af tasker, tørklæder, ure, tøj og sko. Og glæd dig over, at du kan få det hele til priser, der ikke efterlader dit budget i ruiner. Alt i ChinChinCPH sælges nemlig til outletpriser.

Prikken over i’et
Da du i ChinChinCPH finder både tøj, sko og accessories, har du her muligheden for at finde alle de elementer, der tilsammen udgør det perfekte look for dig.

Accessories er ofte det, der kan give dit outfit et personligt præg og fuldende det. Skab en rød tråd ved fx at vælge et bælte, der matcher din taske og omdan hurtigt dit hverdagstøj til festtøj med et par stilletter og en skøn halskæde.

De meget fornuftige priser i ChinChinCPH gør det muligt at købe et ekstra par sko eller ekstra accessories, så du nemt kan ændre dit udtryk ved blot at ændre på kombinationen af tøj, sko og accessories.

Køb mere, få det billigere
ChinChinCPH henter selv alle varer i Italien og Frankrig. På den måde undgår de unødige omkostninger til leverandører og fragt, så du kan få deres kvalitetsprodukter til lave priser.

Det er oplagt at tage din veninde under armen, når du besøger ChinChinCPH. Du vil nemlig ofte få en billigere pris på fx dine sko eller tasker, hvis du køber flere på én gang.

Vil du gerne samle nogle veninder eller kollegaer til en hyggelig aften med masser af mode og gode fif, lægger ChinChinCPH gerne lokaler til. I skal være mindst 10, men så får I til gengæld mellem 10-20 % rabat på alle køb. Kontakt ChinChinCPH på tlf. 29 72 90 26 for at aftale nærmere.

“For godt til at være sandt”
At du ud over skønne accessories, tøj og sko til lave priser får en rigtig god service hos ChinChinCPH, skinner igennem på butikkens facebookside:

“Man tænker, at det er for godt til at være sandt, men hold nu bøtte der er mange lækre ting til gode priser.” – Sandra Rasmussen

“Altid lækre og fede varer til en hver smag, og fantastiske priser! Jeg køber mig altid fattig, når jeg bliver sluppet løs i denne butiks lækre sortiment! En klar anbefaling herfra!” – Mia Lindholm

“Den bedste service, det lækreste tøj – og de mest fantastiske priser.” – Nanna Aagaard

 


sølvpartner