Calisto
Falkoner Allé 19
2000 Frederiksberg
Tlf: 88 61 72 01
calistosmykker@gmail.com

Calisto på Facebook

Åbningstider
Mandag til fredag: 10-18
Lørdag: 10-17

 

På Falkoner Allé – ikke langt fra Frederiksberg Centret – ligger den hyggelige smykkeforretning Calisto. Her kan du hos forretningens guldsmed få lavet et helt personligt smykke, købe specialdesignede smykker fra Italien eller eksklusive ure fra kendte mærker som Michael Kors og Emperio/Armani.

Smykkeforretningen Calisto slog dørene op på Frederiksberg i 2011 og ledes i det daglige af Ali Al-Kabani, som har flere års erfaring inden for smykkebranchen.

Med sit vindende væsen guider han dig på kyndig vis, så du finder det helt perfekte smykke til dig selv eller en du holder af.

Unikke smykker fra Italien
Som noget helt særligt fører Calisto et stort udvalg af specialdesignede smykker fra forretningens egen producent i Milano. Smykkerne får du ikke andre steder i Danmark.

Den italienske producent har også en unika kollektion, som du finder på Calistos hylder. Her er tale om helt unikke smykker, hvor hvert enkelt smykke kun er produceret i ét eksemplar.

Den italienske kollektion indeholder både klassiske guldsmykker, eksklusive diamantsmykker og smukke perlekæder. Et udvalg af disse smykker kan ses – og købes – på Calistos webshop.

Smykker med et personligt præg
Flere af forretningens kunder benytter Calistos egen guldsmed til at få udarbejdet lige præcis det smykke, de ønsker. Processen med at udforme disse smykker foregår i tæt samarbejde med kunden, så smykket får det helt rigtige udtryk.

“Der er ingen grænser for, hvilket smykke vi kan lave sammen,” siger Ali  Al-Kabani. “Bare kig forbi, så finder vi ud af det!”

Kollektioner i kendte mærker
Selv om en stor del af Calistos sortiment er italiensk produceret, har forretningen også smykker og ure i flere større nationale og internationale mærker.

Du finder fx mærker som Dyrberg/Kern, Michael Kors, Emperio/Armani, Skagen og Cluse i forretningen.

Udover salg af smykker og ure udfører Calisto også reparationer, forgyldning, fattearbejde og skifter batterier.

Du har desuden mulighed for at få lavet huller i ørene.

Tilfredse kunder
For Ali Al-Kabani har det stor betydning, at Calisto er lokalt funderet:

“Calisto er ikke en del af en større smykkekæde, og vi er derfor meget orienteret mod det lokale. Vi lægger stor vægt på at give vores mange kunder på Frederiksberg en rigtig god oplevelse og den bedste service.”

Calistos gode service skinner igennem på de anmeldelser, som forretningen har fået på Facebook. Her bliver ord som “fantastiske service”, “mega-hyggelig sælger”, “smukke smykker til rimelige priser” og “helt-i-orden-priser” brugt om smykkeforretningen.

 

 


sølvpartner

Del på sociale medier