ONYX Barbershop 
Falkoner Alle 33 – kl. mf
2000 Frederiksberg
40240210
onyxcph@gmail.com

Din herrefrisør på Frederiksberg
ONYX Barbershop er en klassisk herrefrisør i hjertet af Frederiksberg, nemlig på Falkoner Alle, der forbinder Åboulevard og Gammel Kongevej. Indehaver Anwar Hameh Saleh har haft forretningen siden 2011, først 2-3 år i Birkerød, og siden flyttede de til Frederiksberg.

Det er herrer i alle aldre, der frekventerer ONYX Barbershop, fra drenge til pensionister. Barbershoppen har altid skarpe priser, bl.a. herrepensionistklipning til kun 199 kr.

De kører også jævnligt med tilbud på klip, hovedbundsmassage og skægtriming, hvor du samtidig kan slappe af og nyde den hyggelige stemning i barbershoppen.

En behagelig barbering
Som herrefrisør er ONYX Barbershop naturligvis specialist i skæg, og her kan du ikke blot får klippet dit skæg. Du får også vejledning i optimal pleje af skægget. For at barbere dig, skal du bruge noget til at blødgøre dit skæg, inden barberingen kan gå i gang. Der er mange forskellige produkter at vælge imellem – ONYX bruger både creme, gel, olie, skum og sæbe, og du kan være sikker på, når du sætter dig i stolen, at de bruger det produkt, der passer bedst til dit skæg.

De anbefaler bl.a. produkter med arganolie, der reparerer og genopbygger håret i dybden. Efter vask af håret, gnides nogle få dråber serum i håndklædetørret hår. Arganolien må ikke skylles ud, og de nøje udvalgte ingredienser vil give blødhed, næring, glans og nyt liv til dit hår.

Du kan både købe serum, blødgøringsprodukter og skægtrimmere i forretningen på Falkoner Alle.

”Vi har valgt kun at handle med skægtrimmere fra brands, vi selv kan så inde for. Vi tester jævnligt nye modeller for at kvalitetssikre,” oplyser Anwar, der fører blandt andet Babyliss, Andis og Wahl, da disse efter hans mening og adskillige internationale test klart er de bedste på markedet.

Bestil en tid – læn dig tilbage, imens en af de dygtige frisører vasker, plejer, klipper eller styler dit hår.

Det siger kunderne
”Altid en fornøjelse at sidde i stolen hos ONYX. Man er helt sikker på en god frisure hver gang” – Ib

”Fantastisk kundeservice og lige så god kvalitet i klip. Kan varmt anbefales” – Kosar

”God service og flinke personale. Min søn var glad” – Tatjana

 

Foto: ONYX

sølvpartner