Kids-world
E-mail: info@kids-world.dk
Telefon: 32 17 35 75

Telefontider
Mandag-torsdag: 08:00-19:00

Følg Kids-world på Facebook 
Følg Kids-world på Instagram 

Kæmpeudvalg til børnefamilier
Kids-world blev stiftet i 2006, og er i dag en af Danmarks største online forhandlere af børnetøj, fodtøj, legetøj og interiør til børn. Der er flere forklaringer på Kids-worlds popularitet. Først og fremmest har webshoppen et usædvanlig stort udvalg. Målgruppen er nemlig forældre til børn i alle aldersgrupper, som søger tøj, ting og tilbehør fra fødsel til 18 års-fødselsdagen. Kids-World har kort sagt lækre løsninger til både den nyfødte og studenten. Mode skal være sjovt og nemt, og derfor leverer Kids-worlds børnetøj, der kan kombineres på utallige måder.

Kids-world har lager i Esbjerg, hvorfra varerne sendes til børnefamilier på bl.a. Frederiksberg

Dedikeret til service
Du kan hente masser af inspiration på den velstrukturerede hjemmeside, hvor man bl.a. kan søge på favoritmærker, og på Kids-worlds facebook og instagram. Er du løbet tør for ideer, er webshoppens medarbejderne altid klar til at vejlede og inspirere.

Når du har afgivet din ordre, udmærker Kids-world sig ved hurtig levering til Frederiksberg, som tilmed er gratis. De tilbyder fragt med flere fragtfirmaer, bl.a. GLS, både til dit hjem, din arbejdsplads eller en pakkeshop, hvor du handler dagligvarer.

Kids-world blev skabt i 2006 af Annette Lykke Nielsen og Jesper Klit Johansen, da parret savnede en webshop, der kunne tilbyde et tidssvarende og godt udvalg af børnetøj samtidig med en høj kundeservice. Kids-world, der i dag beskæftiger over 75 medarbejdere, fik i 2018 tildelt den prestigefyldte E-handelspris “Brugernes Favorit”, da FDIH afholdt den årlige E-handelspris i Øksnehallen.

Fantastisk shoppingunivers
Deres mission er fortsat: “At skabe et fantastisk shoppingunivers med alt til baby, børn og teenagers, hvor kunderne føler, at de handler med mennesker.”

Kids-world håber fremover at kunne gentage succesen i Sverige, ved at tilbyde svenskerne den samme gode service og det samme store produktudvalg, trods beliggenheden på den anden side af sundet. Det kræver bl.a. oversættelse af over 45.000 produkter, samt tusindevis af tekster på hjemmesiden.

Kids-world har også sider på Facebook og Instagram, hvor man kan følge med i nye varer på lageret og hente inspiration til alt fra skolestart til konfirmation, fødselsdagsgaver og julegaver. Medarbejderne arbejder hver dag med at inspirere kunderne ved altid at være først med de nye kollektioner.

Kids-world fik i 2018 tildelt den prestigefyldte E-handelspris “Brugernes Favorit”, da FDIH afholdt den årlige E-handelspris i hovedstaden

sølvpartner