Skønne aperitif opskrifter er perfekte til at skabe den gode stemning. Her præsenterer Holte Vinlager Frederiksberg dig for Starlino-serien, og det er aperitivoer i verdensklasse!

Starlino Rosé
5 stjerner på vinavisen.dk

Klassisk aperitif lavet på et blend af rosévin, destillat og diverse botanicals, som eksempelvis malurt, hyldeblomst, nellike, appelsinskal og pink grapefrugt. Den er meget velegnet i Negroni, Spritz eller bare med tonic.

Server den gerne som velkomst til gæsterne eller nyd den på terrassen, mens grillen antændes.

Serveringsforslag:

STARLINO SPRITZ

1 del Starlino Rosé
1 del Prosecco
1 del danskvand
Garnish: En skive grapefrugt

Starlino Rosso Vermouth
Difford’s guide – 5 stjerner og ”Exceptional”

Super lækker vermouth lavet på et blend af hvidvinene Ansonica, Catarrato og Marsala. Og så er der blevet tilsat malurt, bitterappelsin og nelliker.

Starlino Rosso Vermouth er lagret på bourbon fade i 6 måneder, og det er med til at give den en fyldig, krydret og sødlig vanilje smag. Suveræn til Negroni!

Serveringsforslag:

STARLINO NEGRONI

1 del Starlino Rosso
1 del 1814 Aperitivo Bitter
1 del Pink 47 Gin
Garnish: Appelsinskal

Starlino Arancione
5 stjerner på vinavisen.dk

”Arancione” er inspireret af trenden inden for orangevin. Og så er det tilmed verdens første helt naturlige italienske appelsin-aperitivo, som er lavet på vin og appelsin-destillat. Appelsinerne er sicilianske IGP-certificerede blodappelsiner.

Starlino Arancione kan nydes ”on the rocks” og i cocktails.

Serveringsforslag:

ARANCIONE & TONIC

1 del Starlino Arancione
3 dele Cedral Tassoni Tonic
Garnish: En appelsin skive

Om Starlino:
Starlinos opskrifter blev oprindeligt lavet af Denis Muni og Beppe Ronco, som begge har arbejdet på det berømte Torino Distillati i over 20 år. Efter at have brugt meget af deres karriere på at fremstille vermouth og aperitivo, skabte de sammen ”The Hotel Starlino”-serien. De kom på ideen om at lagre Rosso Vermouth i bourbon-fade, efter at have observeret, at fadene gav en utrolig lækker glat, krydret smag til vinen. Målet med Rosé og Arancione var at skabe en rigtig frisk og naturlig smag, som både kan nydes rent, men også i cocktails.