Begivenheder

Andre nyheder

Nu er dyre kviklån forbudt

Nu er dyre kviklån forbudt

Dyre kviklån har i årevis kunnet medføre store økonomiske konsekvenser i form af uoverskuelig gæld. En gæld, der alt for ofte har haft store sociale og personlige omkostninger både for dem, der har taget de dyre lån og deres pårørende. For at gøre op med de problemer trædte nye regler for kviklån i kraft fra d. 1 juli 2020.

Ny kampagne sætter fokus på god opførsel i naturen

Ny kampagne sætter fokus på god opførsel i naturen

Flink af Natur. Sådan lyder navnet på den nye kampagne fra Friluftsrådet, Naturstyrelsen og Miljøstyrelsen. Og konceptet går ganske enkelt ud på at sikre, at vi alle sammen gør lidt ekstra for at alle kan få en god oplevelse i den danske natur denne sommer. Særligt i år er det vigtigt, da langt flere vil bruge og besøge naturen i Danmark, end vi er vant til. Det betyder, at der er mange mere eller mindre naturuvante, der nu kommer ud i det fri.

Nye anbefalinger skal skabe tryghed i behandlingsovergangen fra ung til voksen

Nye anbefalinger skal skabe tryghed i behandlingsovergangen fra ung til voksen

”En god og tryg overgang er afgørende for, at det videre behandlingsforløb bliver vellykket. Derimod kan en utilstrækkelig overgang til en voksenafdeling i værste fald betyde, at den unge patient ikke følger behandlingen ordentligt, og dermed risikerer at få komplikationer. Det er det, vi vil undgå med de nye anbefalinger,” siger Tanja Popp, konstitueret centerchef i Sundhedsstyrelsen.

Feriehusbranchen advarer: Pas på falske udlejere i sommerlandet

Feriehusbranchen advarer: Pas på falske udlejere i sommerlandet

Mange danskere er i disse uger i gang med at planlægge årets sommerferie, der for manges vedkommende kommer til at foregå i Danmark. Efterspørgslen er således stor efter de danske udlejningssommerhuse og campingpladser, der i mange tilfælde kan melde udsolgt i højsæsonen. Det får nu en række aktører fra feriehusbranchen til at advare om svindel med ferieboliger fra såkaldte falske udlejere.

Foto: Anne Beth Witte, Byportalerne.dk

Digital historiefortælling til alle Frederiksberg-borgere

Som landets første kommune tilbyder Frederiksberg Kommune fri adgang til historieportalen Fortælletid, som henvender sig til alle, der holder af at få fortalt gode historier, hvor og når det passer dem.

Foto: Anne Beth Witte, Byportalerne.dk

Peter Bangs Vej spærret i uge 28

Peter Bangs Vej er spærret fra mandag 6. juli klokken 7.00 til fredag den 10. juli klokken 16.00 på strækningen Dalgas Boulevard til Lindevangs Allé. Spærringen skyldes, at der skal lægges nyt asfalt.

Bliv klogere på sommerens største solbrilletrends

Bliv klogere på sommerens største solbrilletrends

Når solens stråler varmer, er det vigtigt at du beskytter dine øjne med solbriller i høj kvalitet. Samtidig er solbriller en oplagt accessory, der med det rette design forstærker din stil i solen

Foto: Anne Beth Witte, Byportalerne.dk / Dit Frederiksberg

Nu kan Frederiksberg-børn gå til iværksætteri

Alle børn på Frederiksberg får nu mulighed for at deltage i et iværksætter-forløb på Frederiksberg Hovedbibliotek. I løbet af syv eftermiddage bliver børnene præsenteret for virkelige problemstillinger som fx madspild eller mangel på rent vand, og så skal de sammen komme op med gode løsninger.

Foto: Anne Beth Witte, Byportalerne.dk / Dit Frederiksberg

Nye almene familieboliger på vej

Frederiksberg skal være en by for alle, og derfor er kommunen i samarbejde med de almene boligorganisationer i fuld gang med at skabe plads til 100 nye almene boliger, som familier med gennemsnitlige indkomster har råd til at betale.

Pressefoto Holte Vinlager

DANMARKS BILLIGSTE & BEDSTE GINHASS SÆT!

Holte Vinlager Frederiksberg har et helt fantastisk sommertilbud til dig! Du får simpelthen alt hvad du skal bruge for at lave den skønne Gin Hass cocktail – lige på nær isterningerne…