Begivenheder

Andre nyheder

Bartendere søges

Bartendere søges

Frederiksberg Bryghus & Destilleri skal bruge flere bartendertjenere, da de åbner en ny kombineret bar og restaurant, og skal bruge DKs flinkeste, udadvendte og mest servicemindede personale! Ansøgningsfrist d. 20 februar 2020.

Haveloppe og plantemarked

Haveloppe og plantemarked

Så er det atter tid til havelopper og plantemarked, som Haveselskabet Frederiksberg afdeling holder d. 2 maj 2020 i haven. Det er bare med at få sat kryds i kalenderen og gøre dig klar til naturens mange smukke fristelser og meget mere til din have.

Foto: Strøm Skøjtedisko: Kasper Marott + Amanda Baun

Strøm Skøjtedisko

Strøm er tilbage med sæsonens sidste skøjtedisko, når Kasper Marott og Amanda Baun giver den gas på Skøjtebanen, Frederiksberg Runddel d. 29 februar 2020.

Nyt og mere sikkert Unilogin indføres

Nyt og mere sikkert Unilogin indføres

Unilogin anvendes af børn og voksne som en samlet indgang til den digitale skole, når man skal logge ind på samarbejdsplatformen Aula og digitale læremidler.

Foto: Petitfour.dk‎ - Stort Eclair Event

Stort Eclair Event – skal du med?

Petitfour.dk på Pile Alle 21 inviterer dig hermed til et stort Eclair Event lørdag d. 21 marts 2020. Det er slet ikke dårligt, for der er også 10 % på alt i butikken denne dag.

Spring for Livet byder Frederiksberg-borgere over 60 år op til motion

Spring for Livet byder Frederiksberg-borgere over 60 år op til motion

Der er udsigt til smil på læben og sved på panden, når knap 750 seniorer kaster sig ud i et væld af aktiviteter til Spring for Livet i Frederiksberghallerne d. 27. februar.

Spiritus i superkvalitet

Spiritus i superkvalitet

Holte Vinlager Frederiksberg vil gerne stå forrest i køen – også når det gælder om at tilbyde dig spiritus i topkvalitet.

Høje unge mænd kan have lavere risiko for demens

Høje unge mænd kan have lavere risiko for demens

Mænd, som ved værnepligten er højere end gennemsnittet, har tilsyneladende lavere risiko for at udvikle demens senere i livet. Det viser forskning fra Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet på Københavns Universitet og Center for Klinisk Forskning og Forebyggelse, Bispebjerg og Frederiksberg Hospital i Region Hovedstaden.

Bryllupsevent

Bryllupsevent

Kom til eksklusivt bryllupsevent, når Plaza Ure og Smykker afholder deres bryllupsevent d. 4 marts 2020.

Meyers Morgenløb

Meyers Morgenløb

Få en frisk start på weekenden og oplev Frederiksberg vågne, når Meyers og Meyers Deli inviterer til fælles løbetur hver første fredag i måneden kl. 7 fra Meyers Deli.