frederiksberg-L

10 % uhyggeligt, 100 % magisk - Cisternerne

I 2020 viser Cisternerne en udstilling med den argentinsk fødte kunstner Tomás Saraceno og med udgangspunkt i Cisternernes unikke miljø,er der skabt et storstilet projekt, der er væsensforskelligt fra alt, hvad han tidligere har lavet. Vandet, der vedvarende siver gennem Cisternernes betonkonstruktion, danner et underjordisk, blikstille hav og udstillingen skal således opleves fra båd. Dit Frederiksberg var på besøg, så se både billeder og video her. VÆRD AT VIDE: Der er begrænset adgang til årets udstilling, der kun kan opleves via båd. Besøg finder sted ved hjælp af online booking forud besøget.

Læs mere
10 % uhyggeligt, 100 % magisk - Cisternerne

Gå på opdagelse i brandmændenes historie

Gå på opdagelse i brandmændenes historie
Kom og besøg Brandmuseet i efterårsferien, hvor du blandt andet kan opleve Ildefant-skattejagt og førstehjælpsaktiviteter. Derudover, så vil man naturligvis også kunne opleve museets normale udstilling, der omhandler brandvæsenet igennem tiden. I overensstemmelse med COVID-19-restriktionerne vil det være med god afstand og hygiejne. De har reduceret besøgstallet, så der kan forekomme ventetid på at komme ind. De har åbent mandag til fredag i uge 42, alle dage kl. 10-14. Dit Frederiksberg var på besøg, så se stemningsbillederne her.

Læs mere

Gratis vaccination mod influenza og lungebetændelse til alle over 65 år

Covid-19 har vist os, hvor nemt virus spredes i samfundet. Influenzavirussen er ikke anderledes, og nu nærmer vi os årstiden, hvor sæsoninfluenza florerer. I 2017/2018, hvor Danmark var hårdt ramt af influenzavirus, døde 2.700 danskere, og langt flere blev indlagte på landets hospitaler.

Læs mere
Gratis vaccination mod influenza og lungebetændelse til alle over 65 år

COVID-19: Ny testklinik åbner

COVID-19: Ny testklinik åbner
Ikke alle har mulighed for at arbejde hjemme, mens man venter på at blive testet og få svar på, om man er smittet med COVID-19. For at give så mange som muligt mulighed for at blive testet og få hurtigt svar, har SOS International indrettet en testklinik i sine lokaler på Frederiksberg i København

Læs mere

Inspiration til din efterårsferie

Efterårsferien er lige om hjørnet, og det samme er muligheden for at opleve Københavns og Frederiksbergs mange tilbud. I samarbejde med Wonderful Copenhagen er der lavet en city-guide til skjulte perler og gamle kendinge. Hvad end du er til gastronomiske overraskelser, kulturelle seværdigheder eller grønne åndehuller, kan du finde inspiration i guiden.

Læs mere
Inspiration til din efterårsferie

Det gælder stadig - bliv hjemme, vask hænder og hold afstand

Det gælder stadig - bliv hjemme, vask hænder og hold afstand
I denne opdatering tages der også højde for den efterårs- og vintersæson, som venter forude. Med de lavere temperaturer kan vi forvente en højere risiko for smitte af andre luftvejsinfektioner, fx forkølelse og influenza, fordi vi opholder os mere indenfor. Når vi samles flere personer indenfor, bliver det sværere at holde afstand og sikre en god hygiejne. I den forbindelse bliver udluftning og ventilation et vigtigt supplement til de generelle anbefalinger. Derfor indeholder opdateringen nu også et afsnit om netop udluftning og ventilation.

Læs mere

Kommunalbestyrelsesmøde mandag den 5. oktober

Mandag den 5. oktober klokken 19 er der kommunalbestyrelsesmøde på Frederiksberg Rådhus. Her 2. behandles budget 2021. Fra fredag den 2. oktober kan du se dagsordenen i informationen på rådhuset, på biblioteket eller på frederiksberg.dk

Læs mere
Kommunalbestyrelsesmøde mandag den 5. oktober

Mand tiltalt for at kaste brandbomber mod Christiansborg

Mand tiltalt for at kaste brandbomber mod Christiansborg
Den 7. og 8. februar 2020 blev der kastet brandbomber mod og antændt ild foran Christiansborg Slot med materielle skader til følge. Der blev hurtigt sikret overvågning af den mulige gerningsmand og allerede den 8. februar om aftenen blev den, på daværende tidspunkt 31-årige mand anholdt, da han blev genkendt af en motorcykelbetjent. Der er nu rejst tiltale i sagen. Manden er bl.a. tiltalt for at have overtrådt straffelovens §113, stk. 1 og 2 ved at ”have antastet Folketingets og regeringens sikkerhed og frihed ved at have forvoldt brandstiftelse på Christiansborg.” 

Læs mere

Der sker en masse på Frederiksberg - Det sker.

Følg Dit Frederiksberg på Facebook og Instagram

Opslag på byportalen er sponseret af vores partnere
Send dit opslag til redaktion@dit-frederiksberg.dk

facebook 
MailPoet