frederiksberg-L

Copenhagen Jazz Festival indtager byen

En række venues rundt omkring i byen byder på koncerter indenfor forskellige jazzgenrer og koncertformater.  På Bartof Station og Bartof Café er programmet spækket med koncerter i hele festivalperioden. Også de små haver ved Pile Allé lægger haver til masser af lækker jazz. Årets festival byder i det hele taget på masser af udendørs koncerter. Metronomen rykker scenen ud i Aksel Møllers Have, og hver dag i uge 28 kan du opleve open air koncerter i Lindevangsparken med fri entré.

Læs mere
Copenhagen Jazz Festival indtager byen

Får du ulykker leveret med posten?

Får du ulykker leveret med posten?
- Ligegyldigt hvor du handler, bør du følge vores opfordringer for sikker e-handel. Dog skal du være ekstra opmærksom på de produkter, du køber uden for EU. Vi oplever nemlig, at disse produkter ikke altid lever op til de produktsikkerhedskrav, der gælder i EU. Når du handler online, kan du desuden ikke stå med produktet fysisk i hånden og vurdere det, som hvis du var i en butik for at købe det, siger Nicoline Zederkof Jensen, kontorchef i Sikkerhedsstyrelsen.

Læs mere

HOFOR sænker prisen på bygas igen

Det er egentlig meget simpelt. Markedspriserne for både biogas og naturgas har forsat sit fald, og derfor kan HOFOR nu sænke prisen for kunderne for anden gang i år. ”Vi skal ikke lave underskud, men vi skal heller ikke have et større overskud. Nu er priserne på biogas og naturgas faldet gennem længere tid, og derfor justerer vi prisen igen, så kunderne får glæde af faldet i vores omkostninger,” siger en glad gaschef i HOFOR, Morten Stanley.

Læs mere
HOFOR sænker prisen på bygas igen

Jazzfestival: Christina von Bülow Kvartet

Jazzfestival: Christina von Bülow Kvartet
Olivier Antunes gæster denne eftermiddag Christina von Bülows Kvartet, hvor de sammen med Matthias Petri og Frands Rifbjerg dykker ned i en fælles kærlighed til musik af George Shearing, Horace Parlan og andre godter fra det store fælles repertoire af varm, smuk, elegant og legende jazz. Skriv den 6 juli 2024 ind i kalenderen.

Læs mere

Sandløber (udendørs i Aksel Møllers Have)

Du inviteres som lytter ind i et univers af inderlige klange og musikalske fortællinger, som bliver skabt i mødet mellem de fire musikere Jacob Kaaberbøl, Mira Vistisen, Emil Als og Thomas Pilkington. Koncerten bliver bandets første koncert uden for de jyske grænser. Det sker d. 7 juli 2024.

Læs mere
Sandløber (udendørs i Aksel Møllers Have)

5 grøntsager du ikke vidste bliver super lækre på grillen

5 grøntsager du ikke vidste bliver super lækre på grillen
Majskolber er langt fra det eneste grønne, der passer til grillen. Dyrenes Beskyttelse har fundet fire grøntsager og en enkelt frugt, du bør prøve at smide på risten.

Læs mere

Børnekulturelle arrangementer på Frederiksberg i juli 2024

Børnekulturelle arrangementer på Frederiksberg i juli 2024. Få et overblik her.

Læs mere
Børnekulturelle arrangementer på Frederiksberg i juli 2024

Østrig-kassen

Østrig-kassen
Måske føler du også, at Grüner Veltliner, Zweigelt og St. Laurent ikke er noget, man ser hver dag på vinhylderne. De er nemlig også indfødte druer, som stort set kun dyrkes i landet. Østrigsk vin handler altså om lokale råvarer, hvilket giver et helt unikt præg til vinstilene. Dyk ned i Holte Vinlager Frederiksberg's helt nye Østrig-smagekasse og smag det bedste fra vinserien, Schloss Bockfliess, som er skabt af en af landets største spillere!

Læs mere

Du skal passe på i det varme vejr

Hedeslag kan komme langsomt. For nogle kan det være svært at opdage i tide, at man er ved at nå en kritisk overophedning. Et hedeslag er karakteriseret ved forskellige symptomer, som ikke alle behøver være til stede på samme tid. Få gode råd her.

Læs mere
Du skal passe på i det varme vejr

Puff bars kan indeholde skadelige euforiserende stoffer

Puff-bars har vist sig at kunne indeholde særlige farlige euforiserende stoffer, hvor blot en lille stofmængde kan medføre alvorlige forgiftninger og i værste fald dødsfald. Det er desuden forbudt at sælge og besidde såkaldte puff-bars, ligesom det er forbudt at sælge og besidde illegale stoffer i Danmark. ”Vi er meget bekymrede over, at børn og unge kan få så let adgang til et produkt, som er så skadeligt. Det kan være svært at se ud fra indholdsfortegnelsen på disse puff bars, hvad de indeholder, og nogen unge tror måske, at de kun indeholder nikotin,” siger enhedschef Niels Sandø.

Læs mere

Smykkeworkshop i KU.BE

Smykkeworkshop i KU.BE
Uanset om du er nybegynder eller har erfaring, vil deres erfarne instruktører sikre, at du får mest muligt ud af dagen. Tag en ven med eller kom alene og møde nye, ligesindede kreative sjæle
Anne Lahn som er uddannet smykkedesigner fra Kolding Designskole hjælper dig. Hun designer egne emaljesmykker, samt udstiller internationalt. Hun har flere års erfaring med undervisning og glæder sig til at lære dig at lave emalje smykker

Læs mere

Tjek dit badevand

Det er sommer og vejret bringer varmen ned over os. Har du også lyst til en dukkert i vandet? Inden du træder ud i de blå bølger, kan du tjekke den aktuelle badevandskvalitet på badevand.dk.

Læs mere
Tjek dit badevand

Det kan du opleve i juli på Frederiksberg

Det kan du opleve i juli på Frederiksberg
Juli måned byder på musik for enhver smag, børneaktiviteter for hele familien og masser af muligheder for at møde dine naboer til hyggelige og sjove oplevelser. Se et lille udpluk her og find flere i kalenderen.

Læs mere

Wellness Reiki Retreat i Laven

Tag en pause fra hverdagens stress og jag, og dyk ned i en verden af healing og selvforkælelse på vores fantastiske sted med en betagende udsigt. Her kan du fordybe dig i en healende atmosfære, hvor du kan sætte fokus på dit eget velvære og finde indre ro og balance.

Læs mere
Wellness Reiki Retreat i Laven

Ny turistguide på gaden

Ny turistguide på gaden
I Frederiksberg-guiden får du alt fra lokale perspektiver til aktuelle begivenheder og meget mere. Med den i hånden er du sikker på at få mest muligt ud af dit besøg på Frederiksberg. Guiden er trykt i samarbejde med Wonderful Copenhagen, og er både på dansk og engelsk.

Læs mere

Juli 2024 i KU.BE

Fra den 1. juli folder de det store Ferieaktiviteter på Frederiksberg-program ud i KU.BE: Sjove og lærerige aktiviteter for både små og større skolebørn hver dag hele vejen gennem sommerferien. Fra lasergame-kamp i Byhaven til smykkeworkshop - der er noget for alle. 

Læs mere
Juli 2024 i KU.BE

Omlægning af busruter

Omlægning af busruter
Som en del af budget 2024 blev det besluttet, at buslinje 37 ikke længere skal køre på Frederiksberg. Linjen vil stadig køre mellem Vesterport og Amagerværket. For at kompensere de strækninger som ikke længere betjenes, omlægges linje 71 til at betjene Nyelandsvej fra Fasanvej, Thorvaldsensvej og Vodroffsvej. Samtidig omlægges linje 74 til at betjene Howitzvej, Bernard Bangs Alle og Frederiksberg Hospital.

Læs mere

Vær med til at kåre Frederiksbergs flotteste facade

Kender du en særligt smukt istandsat facade, en særlig bygningsdetalje, skiltning eller andet på Frederiksberg, som fortjener ekstra anerkendelse og opmærksomhed? Så kan du indstille den i konkurrencen om at vinde facadepræmieringen 2024. Sidste frist for nominering er den 12. august. Vinderne offentliggøres den 23. oktober. 

Læs mere
Vær med til at kåre Frederiksbergs flotteste facade

Der sker en masse på Frederiksberg - Det sker.

Følg Dit Frederiksberg på Facebook og Instagram

Opslag på byportalen er sponseret af vores partnere
Send dit opslag til redaktion@dit-frederiksberg.dk

facebook