frederiksberg-L

Søg støtte til musikprojekter og spillesteder

Frederiksberg Kommunes Musikudvalg har en pulje til støtte af musikinitiativer, koncerter og lignende på Frederiksberg. Ansøgninger til Musikudvalgets tredje behandling i år skal være Frederiksberg Kommune, Kultur&Fritid i hænde senest 1. september 2020. Spørgsmål til puljen besvares på telefon 2898 0119. Se kriterier for puljen samt ansøgningsskema 

Læs mere
Søg støtte til musikprojekter og spillesteder

Nyhedsbrev til virksomheder

Nyhedsbrev til virksomheder
Har du virksomhed på Frederiksberg, så tilmeld dig nyhedsbrevet for virksomheder. Lige nu kan du indstille virksomheder - også din egen - til de tre erhvervspriser.

Læs mere

Nej, min teenager kunne aldrig finde på at ryge!

96 procent af forældrene til 15-årige har den opfattelse, at deres teenager – hverken lejlighedsvist eller fast - ryger cigaretter, e-cigaretter eller bruger snus. Det viser en undersøgelse blandt 800 forældre til teenagere foretaget for Sundhedsstyrelsen af Kantar Gallup. Men kigger man på de nyeste tal fra Skolebørnsundersøgelsen fra maj 2020, er virkeligheden en anden.

Læs mere
Nej, min teenager kunne aldrig finde på at ryge!

TØJPROJEKTET – Et genanvendelsesprojekt

TØJPROJEKTET – Et genanvendelsesprojekt
Hvert år skiller danskerne sig af med utrolig meget tøj på landsplan, og det ender ofte i skraldespandene, fordi det er svært for mange at finde steder at aflevere brugte tekstiler – dette oplever værestederne på nærmeste hold. Mange lokale afleverer brugte tekstiler i håb om at det kan bruges af andre, så man på den måde bidrager til bæredygtig grøn og social bevidsthed i samfundet. Måske du har noget liggende i klædeskabet? Dit Frederiksberg var lige forbi.

Læs mere

Rosé Smagning

Kom med til Rosé smagning d. 13 august, når Brdr. D's Vinhandel hjælper dig med at finde dine favoritter til sommeren. Du kan roligt glæde dig til en dejlig aften, der både vil være lærerig og hvor du vil blive guidet rundt i den fantastiske verden af roséer.

Læs mere
Rosé Smagning

Hver anden kommune har skoddet smøgerne i arbejdstiden

Hver anden kommune har skoddet smøgerne i arbejdstiden
Fra 1. august må kommunalt ansatte i 50 af landet kommuner vente til fyraften med at tænde en cigaret eller stoppe en pibe. Alene i 2020 har 18 kommuner gjort arbejdstiden røgfri. Og fire mere er på vej. 

Læs mere

Ikke alle kan bruge mundbind

Udgangspunktet er, at mundbind kun skal bruges af personer, der selv kan tage det af og på, derfor er f.eks. børn og personer med mental svækkelse undtaget. Samtidig skal mundbindet kunne sidde tæt til ansigtet, og det gør, at f.eks. børn eller nogle personer med forandringer ved ansigt og ører kan være undtaget, fordi et standardmundbind ikke passer til dem. Endelig er det vigtigt, at bæreren af mundbind ikke får voldsomme gener eller ubehag ved at bruge det. Læs mere her og se hvilke undtagelser der gør sig gældende.

Læs mere
Ikke alle kan bruge mundbind

Pas på dyrene i sommervarmen

Pas på dyrene i sommervarmen
Mange mennesker nyder de lange sommerdage med solskin og høje temperaturer. Desværre kan vores dyr have sværere ved at klare det varme vejr. Derfor beder Fødevarestyrelsen nu dyreejere om at være forberedte på, at dyrene har brug for hjælp. Fødevarestyrelsen har lavet en række gode råd, som skal hjælpe dyreejere til at sørge for, at dyrene har det godt i varmen.

Læs mere

"Følg drømmen i stedet for strømmen“

Kom og lyt med, når Luna Maj, 'Et Liv i Frihed' fortæller om hvorfor hun har valgt at sige NEJ TAK til hamsterhjulet og hvordan hun får det til at hænge sammen både praktisk og økonomisk. Et foredrag som tager dig med ind i et kæmpe univers af alternativer til "normen" - fra unschooling til unjobbing.

Læs mere
"Følg drømmen i stedet for strømmen“

Loppemarked

Loppemarked
Kom forbi Lykkesholms Allé til søndagsloppemarked d. 16 august 2020, når der sælges ud af mange forskellige mærker, blandt andet By Malene Birger, Neo Noir, Day, Nué, Baum und Pferdgarten, Arket med mere. Få sat kryds i kalenderen.

Læs mere

Børn på vej

Når skolerne åbner igen efter sommerferien, vil politikontroller og en landsdækkende kampagne fra Rådet for Sikker Trafik, TrygFonden og 95 kommuner minde trafikanterne om at sænke farten og være ekstra opmærksomme på de mange børn, der færdes på vejene. Få de gode råd med på vejen: Sådan træner du skolevejen med dit barn på 5-6 år:

Læs mere
Børn på vej

Der sker en masse på Frederiksberg - Det sker.

Følg Dit Frederiksberg på Facebook og Instagram

Opslag på byportalen er sponseret af vores partnere
Send dit opslag til redaktion@dit-frederiksberg.dk

facebook 
MailPoet