frederiksberg-L

Friluftsrådet uddeler 13,4 mio. kr. til 170 projekter

Friluftsrådet har med Udlodningsmidler til Friluftsliv uddelt 13,4 mio. kr. til 170 projekter over hele landet. Projekterne skal forbedre de fysiske rammer for friluftsliv, skabe bedre muligheder for friluftsliv for børn og unge og udvikle mulighederne for vandfriluftsliv. Der er mange gode initiativer blandt de 34 projekter, der har fået tilskud i Region Hovedstaden.

Læs mere
Friluftsrådet uddeler 13,4 mio. kr. til 170 projekter

Du kan roligt opbevare postevand

Du kan roligt opbevare postevand
Frederiksberg Forsynings postevand er af høj kvalitet, og du kan roligt opbevare det. De anbefaler, at du følger Miljøstyrelsens anbefaling. Se her, hvad du skal gøre.

Læs mere

Nyt grønt byrum på vej til Frederiksberg Idrætspark

Et nyt grønt byrum er på vej til Frederiksberg Idrætspark. Frederiksberg Kommunalbestyrelse vedtog mandag den 17. juni planerne for et nyt grønt byrum ved området mellem Sønderjyllands Allé og Frederiksbergs Idrætspark. Området skal nu have et markant løft med en ny velkomstplads til idrætsparken, Damsøbadet og Tre Falke Skole samt nye grønne områder, som inviterer til bevægelse og fordybelse og samtidig skaber øget tryghed for alle brugere af området.

Læs mere
Nyt grønt byrum på vej til Frederiksberg Idrætspark

Hjælp fugleunger og pindsvin: Vent med at klippe din hæk

Hjælp fugleunger og pindsvin: Vent med at klippe din hæk
Hvornår er det nu, man skal beskære hække og buske? Ofte har debatten gået på, om man skal gøre det før eller efter Sankthans. Men vil du ikke risikere at ødelægge hjemmet for fuglefamilier, så bør du vente til senere på sommeren. Dyrenes Beskyttelse har de seneste uger modtaget opkald fra flere haveejere, der har fået blottet en fuglerede med deres hækkeklipning.

Læs mere

Workshop / Hvem er din klovn?

Klovnen får os til at grine. Klovnen kan være trist. Klovnen driller. Klovnen skaber magi. Klovnen er en kendt og elsket figur i scenekunsten, i tegninger, og også i vores sprog. Men hvordan udvikler man sin egen klovnekarakter? Det prøver vi af til denne legende workshop på museet STORM, hvor deltagerne sammen med en skuespiller finder på deres helt egen klovn. Børnene kommer til at arbejde med kroppens udtryk, at skabe en karakter, være på scenen og prøve sjove kostumer.

Læs mere
Workshop / Hvem er din klovn?

Stille stemmer

Stille stemmer
De driver fortællinger frem i lyset, så personer fra glemmebogen bliver vakt til live og får stemme. Og så har de brugbare fif til, hvordan vi kan blive ved med at få listet de gode historier ud af stilheden.

Læs mere

Hvalpe hører ikke til i et yogastudie

Dyrenes Beskyttelse fraråder på det kraftigste, at hvalpe og killinger bruges i kommercielle aktiviteter, som i et yogastudie, da de netop er i den periode af deres liv, hvor de er mest følsomme over for sanseindtryk.

Læs mere
Hvalpe hører ikke til i et yogastudie

MitID får ekstra antisvindel-mekanisme

MitID får ekstra antisvindel-mekanisme
”I MitID partnerskabet har vi konstant fokus på, hvordan vi kan opretholde og forbedre sikkerheden i MitID. I den forbindelse er det vigtigt hele tiden at være opmærksom på ændringer i trusselsbilledet og potentielle nye risici. Her har vi blandt andet haft en god dialog med dygtige eksperter og forskere fra IT-Universitetet om svindelmuligheder og forbedringspotentialer i MitIDs sikkerhed. Vi er taknemmelige for de gode input, vi har fået undervejs og glæder os over, at vi nu kan styrke sikkerheden yderligere ved indførslen af et integritetstjek af MitID. MitiD-brugere skal til hver en tid kunne føle sig trygge ved at installere og anvende MitID appen,” siger vicedirektør i Digitaliseringsstyrelsen, Adam Lebech.

Læs mere

Der sker en masse på Frederiksberg - Det sker.

Følg Dit Frederiksberg på Facebook og Instagram

Opslag på byportalen er sponseret af vores partnere
Send dit opslag til redaktion@dit-frederiksberg.dk

facebook