frederiksberg-L

Vi ved det bare 

Siden 2012 har vi tilbudt ledere at blive certificeret protreptiker, Ole Fogh Kirkeby er vores faste censor. Vi er specialiseret i at gøre uddannelsen praksisnær - så du direkte kan bruge det du lærer hos os i din praksis. På tre måneder finder du din balance, dit indre ståsted, dit værdikompas og kommer på en dannelsesrejse der ikke kun forandrer dig, men også gør dig til en endnu bedre leder. Så det er en gevinst for dig, dine medarbejdere og organisation.

Læs mere
Vi ved det bare 

Sådan stemmer du, hvis du flytter lige før valget

Sådan stemmer du, hvis du flytter lige før valget
Hvis du flytter inden for kommunen efter fredag den 24. maj 2024, skal du stemme på dit hidtidige afstemningssted. Det betyder, at du på valgdagen skal møde personligt op på valgstedet for din hidtidige bopæl. Det er også det valgsted, der vil stå på dit valgkort. Du kan også vælge at brevstemme i stedet for at stemme på valgdagen, men så skal du være opmærksom på, at brevstemmeafgivning slutter torsdag den 6. juni 2024.

Læs mere

Region Hovedstaden udvider støtte til børnefamilier ramt af alvorlig sygdom

En ny evalueringsrapport viser så gode erfaringer, at Regionsrådet har besluttet at udbrede tilbuddet til børn og unge i hele regionen, oplyser Christoffer Buster Reinhardt (K) næstformand for regionsrådet og formand for Sundhedsudvalget.

Læs mere
Region Hovedstaden udvider støtte til børnefamilier ramt af alvorlig sygdom

Mor

Mor
Har du prøvet at føde og have det vildt over det? Har du set andre give liv og blive underlige? Har du stenet over, hvor du selv starter og slutter? Moderskabet er brutalt, smukt, trættende, ensomt, banalt og et af de største eksistentielle spørgsmål. Det er overnaturligt eller måske det mest naturlige - MOR sætter ord på det, vi ikke umiddelbart har nogle ord for.

Læs mere

Du kan søge om at stemme hjemme til Europa-Parlamentsvalget

Hvis du på grund af sygdom eller manglende førlighed ikke har mulighed for at komme til valgstedet på valgdagen, kan du ansøge om at brevstemme i eget hjem. Hvis du ønsker at brevstemme hjemme, skal du søge om det hos din kommune. Kommunen skal have din ansøgning senest tirsdag den 28. maj 2024 kl. 18. Den enkelte kommune må dog godt sætte en senere frist. Du kan få oplyst fristen hos din kommune.

Læs mere
Du kan søge om at stemme hjemme til Europa-Parlamentsvalget

Ny grøn kogebog til børn

Ny grøn kogebog til børn
Fire af i alt 69 opskrifter, man finder i den kogebog ”Mad, Ild og Fællesskab”, som Det Danske Spejderkorps netop har udgivet. Og som alle har det til fælles, at de er grønne og nemme at lave, når man er mange børn sammen. Bag bogen står Det Danske Spejderkorps, som har taget udgangspunkt i spejderbevægelsens mere end 100 år lange erfaring med at skabe børnefællesskaber i naturen.

Læs mere

Riddersalen præsenterer repremiere på Stille Stemmer

I STILLE STEMMER kan du møde to agtværdige orkestermedlemmer fra Frederiksberg pigegarde, som går på jagt efter gamle og nye oversete anekdoter i vores by. De driver fortællinger frem i lyset, så personer fra glemmebogen bliver vakt til live og får en stemme. Premiere: fredag 31. maj kl. 17.00 – en del af FRBDAGE

Læs mere
Riddersalen præsenterer repremiere på Stille Stemmer

Frederiksberg Svømmehal åbner den 17. juni

Frederiksberg Svømmehal åbner den 17. juni
Borgmester Michael Vindfeldt (S) glæder til at fejre genåbningen af den historiske svømmehal med mange af byens borgere: "Nu slår vi dørene op til vores historiske svømmehal. Vilhelm Lundstrøms smukke mosaikker fremstår med fornyet glød, og den 105 meter lange vandrutsjebane er klar til at begejstre små og store badegæster. Vi glæder os til at fejre genåbningen af Frederiksberg Svømmehal med byens borgere og gæster."

Læs mere

Der sker en masse på Frederiksberg - Det sker.

Følg Dit Frederiksberg på Facebook og Instagram

Opslag på byportalen er sponseret af vores partnere
Send dit opslag til redaktion@dit-frederiksberg.dk

facebook