frederiksberg-L

Rosé Terrasse-kassen

Du har nok allerede fundet dine shorts og de kortærmede overdele frem, og måske har du også fået tændt op i grillen. Det er netop nu, at rosésæsonen sparkes i gang, hvor aftenerne bliver tilbragt på terrassen fremfor i stuen. Klæd dig ordentligt på til foråret og sommeren med Holte Vinlager Frederiksberg's dugfriske smagekasse, som indeholder seks smagfulde og drikkeklare roséer, som blot venter på at blive knappet op på terrassen!

Læs mere
Rosé Terrasse-kassen

Massiv mængde overvågning gennemgås i søgen efter forsvunden 15-årig

Massiv mængde overvågning gennemgås i søgen efter forsvunden 15-årig
På trods af en omfattende indsats er det endnu ikke lykkedes politiet at finde den 15-årige Gabriela, der sent lørdag aften forlod sin bopæl på Amager. Som led i efterforskningen har Københavns Politi gennemgået og gennemgår fortsat en stor mængde videoovervågning fra byens tryghedskameraer for at forsøge at kortlægge hendes færden.

Læs mere

Trafikinfo

Ruten til Royal Run i København og på Frederiksberg er lukket for trafik, og der vil være løbere på ruten fordelt over hele dagen. Der forventes derfor pres på trafikken, ligesom det vil være meget vanskeligt at finde parkering.  Få et overblik her.

Læs mere
Trafikinfo

Flere bliver snydt af billetsvindlere

Flere bliver snydt af billetsvindlere
Festivalen er udsolgt, men du vil ikke gå glip af koncerten med dit yndlingsband. Derfor efterspørger du billetter i en Facebook-gruppe. Her bliver du hurtigt kontaktet af en person, der har lige netop har de billetter, du søger. Men pas på – risikoen for at blive snydt af billetsvindlere er desværre stor. I 2023 modtog politiet 1.825 anmeldelser om svindel med billetter, hvilket svarer til en stigning på 87 procent i forhold til året før. Derfor advarer politiet nu om denne type af svindel.

Læs mere

Dansk og sydafrikansk kunst forenes på dansk kunstfestival

For første gang nogensinde er den danske kunstfestival Art Matter Festival og den sydafrikanske vinproducent Spier gået sammen om at forene de kunstneristiske tråde mellem Danmark og Sydafrika. Spiers sponsorat har gjort det muligt at oprette en særlig kunstnerpulje, hvorfra mindre kunstnere og kunstnergrupper har kunne søge om støtte til at drive deres udstillingssted under festivalen. Derfor vil besøgende i år kunne besøge 10 unikke lokationer rundt omkring i København, som er muliggjort via den sydafrikanske vinproducent.

Læs mere
Dansk og sydafrikansk kunst forenes på dansk kunstfestival

To anholdelser i drabssag fra Frederiksberg

To anholdelser i drabssag fra Frederiksberg
På baggrund af en omfattende efterforskning slog Københavns Politi i dag til på flere adresser i København og på Frederiksberg og foretog anholdelse af to mænd på 25 og 26 år. Den 25-årige er sigtet for at have udført drabet på en anden 25-årig mand, der den 31. marts blev fundet dræbt af skud i en bil, der holdt i et parkeringsanlæg under en ejendom på Johannes V. Jensens Allé på Frederiksberg. Den nu anholdte 26-årige er sigtet for medvirken til drabet, der ifølge politiets efterforskning fandt sted sent lørdag aften den 30. marts. De to mænd vil i morgen blive fremstillet i grundlovsforhør i Retten på Frederiksberg.

Læs mere

Trygheden på Frederiksberg er fortsat i top

87 procent af Frederiksbergs-borgerne svarer ja til, om de grundlæggende føler sig trygge i deres nabolag, og 89 procent af de adspurgte tilkendegiver, at de har tillid til, at Politiet vil hjælpe dem, hvis de får brug for hjælp. Dermed ligger Frederiksberg lige omkring landsgennemsnittet for tryghed og lidt over landsgennemsnittet for tillid til Politiet. Det viser Justitsministeriet Tryghedsundersøgelse for 2023.

Læs mere
Trygheden på Frederiksberg er fortsat i top

M3 og M4 lukker kortvarigt for at gøre klar til metroåbning

M3 og M4 lukker kortvarigt for at gøre klar til metroåbning
Lukningen af M3 og M4 vil finde sted i tidsrummet fra kl. 3 natten til lørdag den 18. maj og frem til søndag den 19. maj kl. 20. Metroen vil således være i fuld drift igen til Royal Run, der afholdes 2. pinsedag.

Læs mere

Royal Run i København flytter startområdet tilbage til Nyhavn

Det bliver et gensyn med vante startomgivelser, når årets royale motionsfest om under to uger løber af stablen. Siden 2019 har Nyhavnsbroen været startområde for Royal Run i København, og derfor er det helt naturligt, at det igen i år bliver herfra, at startskuddet lyder 2. pinsedag. Beslutningen er blevet truffet i tæt samarbejde med myndigheder, forklarer Dorte Vibjerg, der er adm. direktør for Sparta og med til at arrangere Royal Run i København og på Frederiksberg.

Læs mere
Royal Run i København flytter startområdet tilbage til Nyhavn

Der sker en masse på Frederiksberg - Det sker.

Følg Dit Frederiksberg på Facebook og Instagram

Opslag på byportalen er sponseret af vores partnere
Send dit opslag til redaktion@dit-frederiksberg.dk

facebook