frederiksberg-L

Tivoli Food Festival står for døren

Mad og drikke bliver de vigtigste forlystelser, når Tivoli i maj byder inden for til Tivoli Food Festival. Under festivalen kan man opleve alle afkroge af det gastronomiske univers – fra nudler til nynordisk, Beaujolais til bælgfrugter og sherry til stadionplatte. Ni dage i maj bliver Tivoli fyldt med gode smage og kongerigets bedste råvarer, når der under hele festivalen rykker nye dansk region ind på Plænen og laver markedsplads med deres friske, lokale råvarer. Der er også langbordsmiddage, en masse mundvandsfremkaldende aktiviteter i det nye fællestelt på Plænen, sukkerbanko, smagsprøver og show and tells med kendte kokke i livekøkkenet. Tivolis Food Festival samler kort sagt nogle af Danmarks bedste kokke, madproducenter og leverandører til en fejring af dansk gastronomi for alle smagsløg og pengepunge.

Læs mere
Tivoli Food Festival står for døren

Unge i hovedstaden tog godt imod cykelkampagne

Unge i hovedstaden tog godt imod cykelkampagne
​Flere unge skal op på cyklerne, og derfor gennemførte Cyklistforbundet og de fem regioner i april måned gymnasie-kampagnen Fælles-Tour. Godt 10.000 unge landet over meldte sig til og fik muligheden for at opdage glæden ved at cykle til gymnasiet eller en anden ungdomsuddannelse. Siden 2010 er antallet af cykelture blandt elever på ungdomsuddannelser faldet med 40 procent, og det er den udvikling, kampagnen skal forsøge at ændre på.

Læs mere

Familieworkshop: Fra skrald til skat

"Fra Skrald til Skat" er et kreativt børneværksted, der kombinerer kunst og videnskab. Vi bruger affaldsmaterialer til kreative upcyclingprojekter og finder ud, hvad Verdensmålene for Bæredygtig Udvikling betyder i vores hverdag. Hvorfor skal vi genbruge, og hvad kan vi selv gøre for naturen? Her er rum for nysgerrighed, kreativitet og diskussioner om, hvordan vi i fællesskab kan forme en bæredygtig fremtid.

Læs mere
Familieworkshop: Fra skrald til skat

BørnefestiBAL 2024 i Lindevangsparken

BørnefestiBAL 2024 i Lindevangsparken
Til de yngste er de i 2024 stolte af at præsentere Paw Patrol, Børste Show og Anna Spejlæg. De lidt ældre børn kan glæde sig til en fest med HipSomHap, MGP Show 2024 samt Kalle B. Der er kort sagt musik til en hver smag og aldersgruppe. BørnefestiBAL har alle år gjort op med iPads og i år er ingen undtagelse. På pladsen vil alle aktiviteter være gratis og der er igen i år en gratis BørnefestiMALebog som skal inspirere de skønne gæster til at besøge de mange fine museer og andre kulturinstitutioner, som vi har i landet. De fleste aktiviteter er lavet i samarbejde med deres sponsorer og du vil bl.a. kunne afprøve en sej aktivitetsbane, en stor rutsjebane/slider, hoppe på hoppepude, konkurrere med familien i fodbolddart, tegne, male og meget meget mere. Sæt kryds i kalenderen d. 25 og 26 maj 2024.

Læs mere

Frederiksberg Kommune er klar med voksenelevløn til alle elever over 25 år på social- og sundhedsuddannelserne

Fra juni 2024 får nye elever på social- og sundhedsuddannelserne over 25 år voksenelevløn, mens de tager en social- og sundhedsuddannelse i Frederiksberg Kommune. Det har kommunens Ældre- og Omsorgsudvalg netop besluttet. Borgmester Michael Vindfeldt (S) lægger stor vægt på beslutningen.

Læs mere
Frederiksberg Kommune er klar med voksenelevløn til alle elever over 25 år på social- og sundhedsuddannelserne

Releaseparty og fødselsdagsfejring

Releaseparty og fødselsdagsfejring
I starter på Metronomen, Frederiksberg. Dørerne åbner kl. 16.00 og første optræden er kl. 17.00. Derfra er der åben scene. Der vil være lækkerier til både ganen, øjnene og ørerne.

Læs mere

Tilskud skal give elcyklister nem adgang til opladning

Derfor er der som en del af en politisk aftale afsat 12,2 mio. kr. fra EU’s genopretningsplan til at sikre offentlig tilgængelig opladning af elcykler. Puljen til offentlig opladning for elcykler åbner for ansøgninger tirsdag den 14. maj 2024, men Vejdirektoratet anbefaler alle potentielle ansøgere at kaste sig over ansøgningsprocessen hurtigst muligt.

Læs mere
Tilskud skal give elcyklister nem adgang til opladning

Reiki Healing Retreat i de fortryllende omgivelser i Brasilien

Reiki Healing Retreat  i de fortryllende omgivelser i Brasilien
Få en helt unik mulighed for indre refleksion og forbindelse til naturen. Lad dig fortrylle af dette hellige sted og oplev en rejse til sjælens dybder i hjertet af Brasilien. Sammen tager I på flere helt fantastiske guidede ture bl.a. ved vandfald, klipper, bjerge m. storslåede udsigt. Du vil skabe minder der varer livet ud.

Læs mere

Frederiksberg Kommune udbyder ledigt lejemål i stueetagen i Møstings Hus

I dag benyttes 1. salen på Møstings Hus som kunsthal for samtidskunst med som minimum 4 årlige udstillinger og et besøgstal på mellem 10.000-11.000. Et besøgstal som forventes øget med ændringerne på pladsen bag rådhuset. Frederiksberg Kommune har et ønske om at skabe større åbenhed mellem Møstings Hus og den nye plads bag rådhuset, som forventes at stå klar i foråret 2025.

Læs mere
Frederiksberg Kommune udbyder ledigt lejemål i stueetagen i Møstings Hus

Der sker en masse på Frederiksberg - Det sker.

Følg Dit Frederiksberg på Facebook og Instagram

Opslag på byportalen er sponseret af vores partnere
Send dit opslag til redaktion@dit-frederiksberg.dk

facebook