frederiksberg-L

Skal du puste æg til påske?

Hvis du vil puste æg til påske: Læs Fødevarestyrelsens gode råd til at puste æg til påskepynt på en sikker måde.

Læs mere
Skal du puste æg til påske?

Påsken kan give tæt ferietrafik

Påsken kan give tæt ferietrafik
En påskefrokost med sild, æg og snaps, udflugter med børnene i det skønne forårsvejr og en tur i sommerhus med familie og venner. Der er masser af grunde til, at påskeferien har det med at smitte af på trafikken på vejene – og i år er ingen undtagelse. Vejdirektoratet vurderer, at der er størst risiko for kø og forlænget rejsetid i den første halvdel af påskeferien. Det gælder blandt andet fredag 22. marts, hvor påskens første ferietrafik vil blande sig med eftermiddagens myldretidstrafik, når folk skal hjem fra arbejde.

Læs mere

Få en på opleveren med spændende guidebøger

Siden 2016 har de udgivet rejse- og guidebøger, der både er pirrende og interessante for læserne, men også afspejler byerne og distrikternes unikke kulturer og landskaber. I denne omgang dækker forårets 111-bøger hele landet – og lidt til! Her kan du nemlig undersøge alle landets sportsbarer, delikatesseforretninger med søde sager eller tage en tur til Hamborg, hvis du nu bare savner en god schnitzel og meget mere. 

Læs mere
Få en på opleveren med spændende guidebøger

Metroen ruller ud med deres Metro-vogn

Metroen ruller ud med deres Metro-vogn
Metroens rundtur starter i nærheden af den kommende station på Mozarts Plads. Pladsen er i fuld gang med at blive anlagt, så på denne dag er de rykket ned til Anker Jørgensens Plads på Borgbjergsvej, hvor de slår dørene op for sjove påskeaktiviteter og små Metro-konkurrencer. Hvis du kommer forbi, kan du f.eks. blive klogere på, hvad ’Metro-pong’ og ’Spot en station’ er for noget – eller måske være med til at plante lidt sommerblomster, som kan vokse sig store og smukke frem mod åbningen til sommer. Kom og vær med til at sætte dit præg på åbningsarrangementet til sommer. Du finder dem ved Anker Jørgensens Plads på Borgbjergsvej torsdag den 21. marts mellem 14.30 og 17.30

Læs mere

Gendyrk – flere porrer til folket

Gendyrk handler om at tage den del af en afgrøde, som du normalt ville skære fra og smide ud, og genplante den, så der spirer en ny plante frem. Gendyrk er også at plante frø, kerner og andet, som har ligget bagerst i køkkenskabet. Bogen fortæller om 47 forskellige afgrøder – lige fra karse, tomater og forårslag til ananas og chiagræs – og hvordan du kan gendyrke dem hjemme i vindueskarmen, i baggården eller i haven.

Læs mere
Gendyrk – flere porrer til folket

Tivoli åbner fredag den 22 marts: Læs om alt det nye her

Tivoli åbner fredag den 22 marts: Læs om alt det nye her
Med påsken og forårets komme åbner Tivoli indgangene for en sæson helt i forlystelseshavens grundlæggers ånd med nye koncertnavne, teaterforestillinger, spiseoplevelser og Tivolis prisbelønnede og mest populære forlystelse, Rutschebanen, som runder 110 år. Gæsterne får også fornøjelse af ny Klods-Hans ballet på Pantomimeteatret, hvor Dronning Margrethe skaber scenografi og kostumer, og tv-vært og komponist Philip Faber står bag musikken. Der lægges ud med påsketema, hvor påskeliljer, lam, påskeæg og æggeskattejagter sætter scenen for helligdagene. Sommersæsonen trilles i gang den 22. marts og løber til og med den 22. september, hvor der afsluttes med fyrværkeri. Dørene åbnes klokken 11:00 Det bliver Lisbet Dahl, Rikke Bilde, Thomas Eje, James Price fra Tivolirevyen som kører årets første åbningstur i Rutschebanen kl. 11:30.

Læs mere

Hvad i alverden er Reiki Healing ?

Reiki healing er en oldgammel praksis, der stammer fra Japan, og som handler om at genoplive din livsenergi ved hjælp af det mest sofistikerede værktøj, du nogensinde har set – healerens hænder! Ja, du læste rigtigt…kun hænder. Ingen brug af dyr og avanceret teknologi her.

Læs mere
Hvad i alverden er Reiki Healing ?

Løb for Livet med SportsKollektivet

Løb for Livet med SportsKollektivet
Uanset om du er ny løber, vil i bedre form eller blive hurtigere på distancen, er SportsKollektivets træning for dig. De kombinerer intervalløb med teknik og elementer af funktionel træning, og guider dig igennem den træning du altid bør lave, men aldrig får lavet alene. Du får sved på panden og en bedre kondition samtidig med du har det sjovt. Det er GRATIS at løbe med, og du må meget gerne tage kæreste, ægtefælle, ven/veninde, nabo, kollega eller andre med du mener bør deltage sammen med dig.

Læs mere

Billetbooking til årets seniorkoncerter åbner 18. marts

Koncerterne er forbeholdt Frederiksbergborgere, som modtager social pension. Der er fri entré, og billetter kan bestilles her på oplev.frederiksberg.dk fra den 18. marts.

Læs mere
Billetbooking til årets seniorkoncerter åbner 18. marts

Der sker en masse på Frederiksberg - Det sker.

Følg Dit Frederiksberg på Facebook og Instagram

Opslag på byportalen er sponseret af vores partnere
Send dit opslag til redaktion@dit-frederiksberg.dk

facebook