frederiksberg-L

Paella of love

Rouge Oysters på Gammel Kongevej 43, er super glade og stolte over at mesterkok og paella-bandolero Amigo Bo Lindegaard igen i år sætter panden på bluset og tænder op i den vildeste Paella fest. Vanen tro d. 1. august. Skynd dig at få købt din billet, hvis du vil med.

Læs mere
Paella of love

Flest dræbte motorcyklister i 10 år

Flest dræbte motorcyklister i 10 år
Der er særligt tre ting, der springer i øjnene, når man kigger på dødsulykker på motorcykel i Danmark. I mere end 9 ud af 10 dødsulykker på motorcykel, er det en mand, der bliver dræbt. Og i mere end 8 ud af 10 dødsulykker kørte motorcyklen for stærkt. Samtidig øger for høj hastighed på motorcyklen risikoen for, at andre trafikanter overser motorcyklisten, hvilket også er en hyppig faktor i ulykkerne

Læs mere

BlackieBlueBird releasekoncert – under åben himmel

Frederiksberg Country Club flytter under åben himmel for en aften for at fejre release af BlackieBlueBirds andet anmelderroste album, Goodbye in July. De er klar til at give jer en fantastisk oplevelse d. 1 august 2020.

Læs mere
BlackieBlueBird releasekoncert – under åben himmel

Lidl opruster på lokale øl: Lidl og Nørrebro Bryghus i nyt samarbejde

Lidl opruster på lokale øl:  Lidl og Nørrebro Bryghus i nyt samarbejde
Lidl søger gennem lokale samarbejder at støtte danske producenter af kvalitetsprodukter. Det er derfor en naturlig udvikling, at denne indsats nu udvides til at omfatte lokalt produceret øl. Det sker i et samarbejde med Nørrebro Bryghus, som fremover vil tilbyde Lidls kunder på Sjælland og Lolland et udvalg af deres populære, økologiske specialøl.

Læs mere

Sund Livsstil Messe

Den populære SUND Livsstil messe flytter tilbage til FOURM på Frederiksberg i september 2020. Kom og oplev en verden af sundhed, velvære, alternativ behandling, naturlig hudpleje, økologiske produkter og tal med patientforeninger, skoler og kursusudbydere.

Læs mere
Sund Livsstil Messe

Grand Cru-Riesling i verdensklasse!

Grand Cru-Riesling i verdensklasse!
Holte Vinlager Frederiksberg har en rigtig lækker sag, som de gerne vil anbefale til dig. Det er nemlig lykkedes dem at gøre et kup med en helt igennem fantastisk Grand Cru-Riesling fra Alsace. En vin som denne udvikler sig over mange år og med 10 år på bagen er den helt på toppen nu. Normalt vil en vin i denne kvalitet koste meget mere!

Læs mere

Litterær langbordsmiddag

For 200 år siden summede dagligstuen af liv og samtale på Bakkehuset hos Kamma og Knud Lyne Rahbek. Her blev digterne og forfatterne budt indenfor af det berømte ægtepar, og her blev man trakteret med et godt måltid mad og løftede litterære diskussioner. Nu kan du få oplevelsen med, når de indbyder til litterær langbordsmiddag d. 16 september 2020.

Læs mere
Litterær langbordsmiddag

Arla x ZOO: Pop-up madskole

Arla x ZOO: Pop-up madskole
Kom ind og brug dine smagsløg! Arla inviterer hele familien indenfor til et besøg i Mælkehusene, hvor I bliver klogere på smag og træner jeres smagsløg.

Læs mere

215 borgere kontaktes om ulovligt kig i patientjournaler

215 borgere vil de næste dage få en besked i deres eBoks om, at en sygeplejerske i Region Hovedstaden beklageligvis uberettiget har været inde og kigge i deres elektroniske patientjournal. Sygeplejersken, der var ansat på Bispebjerg og Frederiksberg Hospital blev bortvist og efterfølgende afskediget.

Læs mere
215 borgere kontaktes om ulovligt kig i patientjournaler

Få vilde madoplevelser i Danske Naturparker

Få vilde madoplevelser i Danske Naturparker
Har du prøvet at lave grillmarinade med vilde urter, mælkebøttesodavand eller tangsuppe med råvarer fra naturen, som du selv har fundet?

Læs mere

Der sker en masse på Frederiksberg - Det sker.

Følg Dit Frederiksberg på Facebook og Instagram

Opslag på byportalen er sponseret af vores partnere
Send dit opslag til redaktion@dit-frederiksberg.dk

facebook 
MailPoet