frederiksberg-L

REMA 1000 videreudvikler Køb & Hent

Tilbage i sensommeren søsatte REMA 1000 et Køb & Hent-koncept i fem testbutikker - heriblandt REMA 1000 i Valby. Til at starte med kunne kunderne bestille varer i appen REMA 1000 med Vigo og afhente dem færdigpakket i butikken på Søndre Fasanvej 92. Nu er konceptet blevet opdateret, og det betyder blandt andet, at funktionen for en stund er flyttet over på REMA 1000s onlineshop.

Læs mere
REMA 1000 videreudvikler Køb & Hent

Informationsaften

Informationsaften
Du kan finde din helt rigtige plads i én af unge-, efterskole- eller voksenklasserne. De glæder sig til at vise og fortælle, hvad uddannelsen på Frederiksberg hf-kursus kan tilbyde netop dig.

Læs mere

Stil op til Frederiksberg Seniorråd

Hvis du har gode idéer til, hvordan Frederiksberg kan blive en endnu bedre by for seniorerne, så overvej at stille op til Seniorrådet. Seniorrådet er kommunalbestyrelsens direkte rådgivende organ, som skal være med til at sikre rammerne for et godt seniorliv for alle over 60 år. Du skal stille op senest den 27. januar kl. 13.00.

Læs mere
Stil op til Frederiksberg Seniorråd

Gospel Støttekoncert

Gospel Støttekoncert
Denne aften er for dig der elsker gospel! Et brag af en gospel støttekoncert til fordel for The Gospel Fellowship, som du kan opleve den 28 januar 2023. 

Læs mere

18-årig sigtet for sextortion

Efter en længere efterforskning kunne Københavns Politi i går anholde en 18-årig mand, der er sigtet for at forsøge at presse forskellige piger til at fremsende nøgenbilleder af dem selv – såkaldt sextortion. Afpresningen stod på i juni og juli sidste år, hvor piger mellem 11 og 16 år på det sociale medie Snapchat var i kontakt med en person med profilnavnet ”Phillip.a20”. De forurettede piger er fra hele landet, mens den sigtede blev anholdt på en adresse i Københavns Sydhavn. Han blev efter afhøring løsladt igen.

Læs mere
18-årig sigtet for sextortion

Klik på Det sker

Klik på Det sker
2023 byder på en masse lokal musik, teater, udstillinger, film og meget mere. Det kan være svært at følge med i alle tilbuddene. Men her på byportalen er du kun et klik væk fra det store overblik.

Læs mere

Finansministeriet fastholder effekt af afskaffelse af helligdag

I korte træk kan Finansministeriets vurdering beskrives som følger: En afskaffelse af en helligdag som fridag vil helt mekanisk betyde, at den årlige arbejdstid stiger. Hvis alle arbejder én dag mere, vil den årlige arbejdstid stige med 0,45 pct. Imidlertid vil effekten på den årlige arbejdstid være mindre blandt andet, fordi nogle vil tilpasse deres arbejdstid på andre dage i årets løb (hvilket kan ske på forskellig måde).

Læs mere
Finansministeriet fastholder effekt af afskaffelse af helligdag

Fastelavn i Rådhushallen

Fastelavn i Rådhushallen
Lørdag den 18. februar kl. 12-13.30 fejrer Frederiksberg fastelavn på Rådhuset. Find dit flotte kostume frem og kom med til byens største fastelavnsfest.

Læs mere

Der sker en masse på Frederiksberg - Det sker.

Følg Dit Frederiksberg på Facebook og Instagram

Opslag på byportalen er sponseret af vores partnere
Send dit opslag til redaktion@dit-frederiksberg.dk

facebook