frederiksberg-L

Jagten på Stine Geislers morder

Forfatteren til true crime-klassikeren Dobbeltmordet på Peter Bangs Vej kaster sig i dette foredrag over vor tids Peter Bangs Vej'. Det er en stærkt personlig beretning om den besættelse, der driver Peer Kaae til at jage morderen, der er gået fri gennem tre årtier. I sin jagt på gerningsmanden finder han frem til to helt centrale vidner, som ikke har været afhørt i 30 år, men som har afgørende nyt at fortælle i sagen. På baggrund af disse vidneudsagn og andre nye opdagelser lykkes det Peer Kaae at rekonstruere forløbet omkring drabet time for time og vise, at noget ikke hænger sammen. Der er noget helt galt ... Du kan nu opleve forfatteren fortælle d. 4 marts 2024.

Læs mere
Jagten på Stine Geislers morder

Frederiksberg Historiske Dage på Biblioteket

Som optakt til Historiske Dage i Øksnehallen er Frederiksberg Stadsarkiv og Frederiksbergmuseerne gået sammen om seks foredrag, der sætter fokus på Frederiksbergs unikke historie. Du kan blandt andet blive klogere på, hvordan Frederiksberg bevarede sin kommunale selvstændighed, høre om Frederiksbergs forsyningshistorie og se filmen "Byen i byen", som Frederiksberg Kommune fik lavet i 1965.

Læs mere
Frederiksberg Historiske Dage på Biblioteket

Åbent hus på Københavns Professionshøjskole - Campus Nyelandsvej

Åbent hus på Københavns Professionshøjskole - Campus Nyelandsvej
Alle uddannelserne holder oplæg til Åbent Hus. Oplæggene er opdelt i to rul. Det betyder, at uddannelserne holder samme præsentation to gange på samme dag. Til Åbent Hus kan du derfor besøge og høre mere om flere af de uddannelser, der deler et campus. Torsdag d. 29. februar: Campus Nyelandsvej (Frederiksberg)

Læs mere

Tunnel ved Bellahøj skal repareres for betonskader

Fredag 1. marts tager Vejdirektoratet hul på en længerevarende opgave med at foretage en indvendig renovering af Frederikssundsvejstunnelen ved Bellahøj i København. De tidligere år har der været udført fugtmembran ovenpå tunnelen. Det er et omfattende stykke arbejde at reparere hele den indvendige betonkonstruktion i så stor en tunnel, og opgaven forventes derfor først at være afsluttet i april 2025. Arbejdet bliver udført bag afspærring og finder primært sted i dagtimerne.

Læs mere
Tunnel ved Bellahøj skal repareres for betonskader

Rekordmange klager om problemer med nethandel i 2023

Rekordmange klager om problemer med nethandel i 2023
Hvert år hjælper Forbruger Europa mange danskere, der har købt produkter eller ydelser på nettet. Og selvom det meste nethandel går godt, slog 2023 igen en kedelig rekord for antallet af henvendelser fra forbrugere, der oplevede at være blevet snydt. ”Vi har aldrig fået så mange henvendelser, hvor forbrugere har følt sig snydt, når de har handlet online. Forbrugerne har haft svært ved at få kontakt til virksomhederne bag, når de pludselig fik en overraskende faktura ind ad døren, eller der blev trukket et beløb på kontoen,” siger direktør i Forbruger Europa, Lars Arent.

Læs mere

Københavns Politi forlænger lukning af to rocker-/bandetilholdssteder

Politiets forlængelse af lukningen af de to rocker-/bandetilholdssteder sker for at skabe tryghed for beboerne i områderne omkring tilholdsstederne og for at forhindre, at lokaliteterne bliver et mål i konflikten. Lukningen gælder nu frem til den 7. marts 2024 kl. 19.

Læs mere
Københavns Politi forlænger lukning af to rocker-/bandetilholdssteder

26-årig mand dømt for billigelse af terror

26-årig mand dømt for billigelse af terror
I Københavns Byret blev en 26-årig mand i dag kendt skyldig i offentligt at have billiget terrorhandlinger. Det skete i videooptagelser, som manden delte på sin profil på det sociale medie Snapchat i dagene efter den 7. oktober 2023, hvor terrororganisationen Hamas angreb Israel. Den 26-årige mand blev kendt skyldig i at have billiget Hamas’ angreb på en musikfestival, og han blev idømt fire måneders betinget fængsel med vilkår om 100 timers samfundstjeneste.

Læs mere

Kom i dialog med politikerne

Hvis du gerne vil mødes og tale med medlemmerne af kommunalbestyrelsen, så kan du komme i dialog med dem via deres foretrædeordning. Du skal sende din anmodning senest den 4. marts.

Læs mere
Kom i dialog med politikerne

Overdådig kaffefest ved Danmarks største kaffefestival

Overdådig kaffefest ved Danmarks største kaffefestival
Ønsker du at få en særpræget kaffeoplevelse? Så skal du fra den 1. – 3. marts besøge Danish Coffee Festival i Valby. Specialty Coffee Association, som står bag Danish Coffee Festival, præsenterer her endnu en gang Danmarks største kaffefestival. Festivalen, der har etableret sig som kaffens højborg, vil igen i år slå dørene op for kaffeentusiaster og nysgerrige sjæle til et brag af aromaer og smagsoplevelser. Kaffefestivalen vil være vært for nogle af landets dygtigste baristaer og ristenørder, der vil demonstrere deres færdigheder og kreativitet inden for kaffekunsten. Gæsterne kan forvente ekspertise og nyskabelse på højeste niveau – og få mulighed for at smage på nogle af verdens bedste kaffer.

Læs mere

Alle kan heale

Det vil glæde Chanell Lianne meget, at hjælpe dig til at åbne op for den vidunderlige lære det er, at kunne heale med Reiki healing. Alle kan heale, og efter Reiki 1 er du ikke længere i tvivl! Kom med på næste Reiki 1 kursus på Sydsjælland /Falster Onsdag d. 28 Feb Kl.9:00-16:00

Læs mere
Alle kan heale

Information om Babboe Ladcykler

Foreløbig kan Sikkerhedsstyrelsen konstatere på Babboes danske hjemmeside, at Babboe i Danmark har besluttet med øjeblikkelig virkning at stoppe salget af Babboe Ladcykler midlertidigt. Derfor anbefaler Sikkerhedsstyrelsen, med afsæt i oplysninger fra Babboes hjemmeside, at danske forbrugere foreløbig bør følge Babboes anbefaling om ikke at anvende Babboe Ladcykler.

Læs mere
Information om Babboe Ladcykler

Der sker en masse på Frederiksberg - Det sker.

Følg Dit Frederiksberg på Facebook og Instagram

Opslag på byportalen er sponseret af vores partnere
Send dit opslag til redaktion@dit-frederiksberg.dk

facebook