frederiksberg-L

Hovedstadsturisme i solidt corona-comeback

Hovedstadsturisme er stærkt tilbage efter corona-pandemien betød et drastisk fald i antallet af turister. Nu er ambitionerne i genopretningsplanerne nået med et rekordresultat. De seneste tal for overnatninger på hovedstadens hoteller mm. viser, at genopretningen har taget så meget fart, så turismen nu ligger ca. 18,2 pct. over 2019-niveau. Det er nyt rekordniveau. Derudover er det også en stigning på 10,8 pct. sammenlignet med 2022.

Læs mere
Hovedstadsturisme i solidt corona-comeback

Her er landets bedste iværksætterkommuner – er din kommune blandt?

Iværksætterlysten har generelt været lav i 2023 på grund af blandt høj beskæftigelse og usikkerhed om økonomien. På tværs af landsdele og kommuner er der stor forskel på, hvor mange iværksættere der er. Se hvordan din kommune har klaret sig.

Læs mere

Flere i RKI i 2023: Sådan klarer din kommune sig

Flere i RKI i 2023: Sådan klarer din kommune sig
Indbyggerne i Region Hovedstaden er de økonomiske dukse og allerbedst til at betale regninger til tiden er borgerne i Allerød Kommune. I hvert fald hvis du dykker ned i helt nye tal fra RKI-registret. Frederiksberg er blandt de Top 10 kommuner med færrest registrerede i RKI:

Læs mere

Personlig udvikling - er du på vej?

Vi er altid på vej – det kan vi ikke ændre. Vi flytter os også, når vi ikke er bevidste om det. Din personlige dannelsesrejse er en rejse, du er på hele livet.
Men ved du, hvor du er på vej hen?
Og ved du, hvad dit næste skridt skal være?

Læs mere
Personlig udvikling - er du på vej?

UHØRT Festival - Landets nyeste musik

UHØRT Festival - Landets nyeste musik
Er du interesseret i den allernyeste musik? Og vil du gerne snuse lidt til den musik, der kommer til at præge landets musikscene de kommende år? UHØRT Festival præsenterer den allernyeste musik fra hele landet. 42 koncert på 3 scener over 3 dage! Få sat kryds i kalenderen allerede nu.

Læs mere

Guld fra Château la Bastide

Med en eksklusiv portefølje af vine, har Château la Bastide perfekt indfanget regionens solskinsfyldte terroir og rige karakter. Det betagende landskab, der omringer Châteauet, skaber en atmosfære af ro og fordybelse, som også spreder sig i stuen, når flaskerne knappes op derhjemme. Velkommen til en verden af Château la Bastide hos Holte Vinlager Frederiksberg.

Læs mere
Guld fra Château la Bastide

Forårssæsonen står for døren: På denne Superliga-stadion får du flest mål for pengene

Forårssæsonen står for døren: På denne Superliga-stadion får du flest mål for pengene
Ifølge Superliga.dk har interessen for at tage til dansk klubfodbold på stadion aldrig været større, og hele 1.975.454 tilskuere gik på stadion i sæsonen 2022-23. Over de kommende måneder vil tusindvis af fans hver uge igen købe billetter til de danske stadions for at følge kampene fra nærmeste hold. I den forbindelse har Spar Nord kigget nærmere på billetpriserne, samt hvor meget underholdning fansene egentlig får for pengene på de forskellige stadions.

Læs mere

Vær med til FRBdage 2024

Har du en særlig historie om din forretning eller dit værksted, du vil fortælle; et FRBdage tilbud eller en konkurrence med FRBdage præmier; en særlig mad-, musik, kultur- eller kreativ oplevelse, eller en anden idé til en aktivitet? Så tilmeld dig som arrangør her Tilmeldingen er åben nu og frem til 19. april.

Læs mere
Vær med til FRBdage 2024

Verdensballetten

Verdensballetten
Programmet er et udsøgt potpourri med uddrag af klassiske balletter som Tornerose, Giselle og Manon, men også nykoreograferede stykker skabt specielt til Verdensballetten. Den kunstneriske ramme sættes af tenor og konferencier Jens-Christian Wandt, der med underholdende anekdoter om forestillingens repertoire binder det hele sammen til en helstøbt aften af højeste kaliber. Køb din billet allerede nu.

Læs mere

Ny pulje skal hjælpe børn og unge ud af deres nikotinafhængighed

Koncentrationsbesvær, hovedpine og søvnløshed. Det er nogen af de symptomer, man kan opleve, hvis man forsøger at stoppe med at ryge eller bruge nikotinprodukter. Det gør det svært at kvitte nikotinen, og derfor har mange børn og unge behov for professionel hjælp til at komme af med deres last. Men i dag er der stor variation i ryge- og nikotinstoptilbuddene til børn og unge på tværs af kommunerne, og mange kommuner oplever, at det er svært at arbejde med nikotinafvænning til børn og unge.

Læs mere
Ny pulje skal hjælpe børn og unge ud af deres nikotinafhængighed

Der sker en masse på Frederiksberg - Det sker.

Følg Dit Frederiksberg på Facebook og Instagram

Opslag på byportalen er sponseret af vores partnere
Send dit opslag til redaktion@dit-frederiksberg.dk

facebook