frederiksberg-L

Mandagsmiddage i KU.BE

Glæd jer til god stemning, god mad lavet fra bunden til rimelige priser - og mulighed for at lære nye folk at kende. I slipper for opvasken - og ungerne kan lege imens. Mandagsmiddage i KU.BE foregår den 18. september samt den 2., 16. og 30. oktober. 

Læs mere
Mandagsmiddage i KU.BE

Ny udstilling i Børnebiblioteket

Ny udstilling i Børnebiblioteket
På Frederiksberg Hovedbibliotek kan du opleve bogens dystre univers omsat til en sanselig udstilling, hvor du ligesom Gro kan give dig i kast med at skrive dine egne originale historier inspireret af bogens smukke illustrationer, eller lytte til Gros grønne historier under det store træ i Biblioteksskoven. Bogen og installationen lægger op til en refleksion over vigtigheden af de gode historier, der vækker undren og sætter gang i fantasien.

Læs mere

Copenhagen Half Marathon i billeder

27.000 løbere deltog søndag i Copenhagen Half Marathon i Københavns og Frederiksbergs gader. Dit Frederiksberg var også på gaden, så se stemningsbillederne her.

Læs mere
Copenhagen Half Marathon i billeder

Hverdagens rødvine

Hverdagens rødvine
Hverdagens Rødvine er en smagekasse for dig, der drømmer om at finde de bedste hverdagskøb. I denne kasse hos Holte Vinlager Frederiksberg, får du seks forskellige bud på flasker, som altid med sikkerhed kan hives ned fra hylden, når du har lyst til et solidt glas rødvin til hverdagsaftenerne!

Læs mere

Kulturnattens program

Når mørket sænker sig over byen den 13. oktober, vil Kulturnatten igen forvandle København og Frederiksberg til en levende, myldrende, lysende og sprudlende organisme. I år er det 30 år siden, Kulturnatten for første gang trak folk op af stolene og ud på gaderne til Danmarks største endagsbegivenhed, og årets imponerende program afspejler tydeligt den glæde og vedholdende begejstring, der stadig er, for at dele byen og dens kulturelle mangfoldighed med hinanden. Se de mere end 200 arrangementer her.

Læs mere
Kulturnattens program

Frederiksberg Kommune søger ny kommunaldirektør

Frederiksberg Kommune søger ny kommunaldirektør
Du vil træde ind i en kommune, hvor det politiske klima er samarbejdsorienteret, konstruktivt og respektfuldt. Kommunalbestyrelsen har en stærk samarbejdskultur og skaber derfor gode fælles løsninger til gavn for kommunens borgere, erhvervsliv, kultur- og uddannelsesinstitutioner. Dette smitter af på dialogen med det administrative niveau, hvor der er et godt samarbejde mellem det politiske niveau og organisationen i bred forstand. Politikerne er nysgerrige, engagerede og ofte tæt på de konkrete sager, men altid med afsæt i tillid og et dybfølt ønske om at handle til gavn og glæde for borgere og virksomheder i kommunen. Ansøgningsfristen er den 28. september 2023.

Læs mere

Politiet bruger ny lov i forbindelse med Derby

I praksis vil det betyde at FCK’s fans vil blive tilbageholdt på Brøndby Stadion i maximalt en time efter kampen. Det pålægges Brøndby IF, som har ansvaret på stadion, at sikre, at det kan lade sig gøre rent sikkerhedsmæssigt, og at de tilbageholdte tilskuere i perioden har adgang til relevante faciliteter.

Læs mere
Politiet bruger ny lov i forbindelse med Derby

STORM P. S FØDSELSDAG

STORM P. S FØDSELSDAG
STORM markerer Storm P.s 141 års fødselsdag med gratis adgang til museet for alle. Og åben omvisning kl. 15.00 ved museumsinspektør Nikolaj Brandt. Her kan du høre om Storm P.s forunderlige liv, kunst og humor.

Læs mere

Behov for støtte og forståelse for demens på Frederiksberg

- Jeg håber på, at mine børnebørn vil med ud. Men ellers går jeg turen selv. Det kan jeg sagtens - og jeg kan godt love, at jeg går området tyndt. Jeg er nok rigtigt godt træt, når jeg kommer hjem, men det er ok - og jeg er nok også træt dagen efter. Men det betyder ikke noget, når jeg har været med til at gøre en stor og vigtig forskel, siger John Larsen, der håber, at han i mødet med andre på dagen også kan være med til udbrede viden og bryde med nogle af tabuerne om demenssygdomme.

Læs mere
Behov for støtte og forståelse for demens på Frederiksberg

Der sker en masse på Frederiksberg - Det sker.

Følg Dit Frederiksberg på Facebook og Instagram

Opslag på byportalen er sponseret af vores partnere
Send dit opslag til redaktion@dit-frederiksberg.dk

facebook