frederiksberg-L

Mit Stille Hjem

Et unikt, kunstnerisk samarbejde blev sidste år skabt mellem Holstebro Dansekompagni og tre ukrainske kvindelige dansere, som måtte flygte fra deres hjemland efter den russiske invasion af Ukraine. Det affødte et rørende og personligt øjebliksbillede af en nutidig og historisk krigstilstand gennem danseforestillingen Mit Stille Hjem. Forestillingen kommer til København fra d. 29 september på Aveny-T.

Læs mere
Mit Stille Hjem

Alle partier på Frederiksberg med i budgetaftalen: ”Ansvarlighed og balance”

Budgettet for 2024 vedtages i en presset tid. Frederiksberg Kommune oplever endnu en gang ekstraordinære tab, der kommer fra en række eksterne forhold, som kommunen ikke selv har indflydelse på. Frederiksberg drives effektivt, og er en af de kommuner i landet med de laveste serviceudgifter pr. indbygger. Det gør det svært at finde store besparelser, der ikke går voldsomt ud over den helt almindelige borgernære velfærd, når kommunen udsættes for uventede og pludselige eksterne økonomiske chok.

Læs mere
Alle partier på Frederiksberg med i budgetaftalen: ”Ansvarlighed og balance”

Visit Carlsberg genåbner under nyt navn

Visit Carlsberg genåbner under nyt navn
Siden 2018 har Visit Carlsberg været lukket og gennemgået en omfattende modernisering, men d. 1. december åbner dørene igen til attraktionen, og det er med flere store ændringer heriblandt et nyt navn: Home of Carlsberg.

Læs mere

Københavns Politi skærper indsatsen i bandekonflikt

For at forhindre lignende hændelser og for at skabe tryghed for beboerne i områderne har Københavns Politi besluttet at lukke tre rocker-/bandetilholdssteder. Det sker i medfør af lov om forbud mod ophold i bestemte ejendomme – bedre kendt som rockerloven. ”De meget voldsomme hændelser, vi har været vidne til, er helt uacceptable. Borgerne skal kunne være trygge i deres nabolag og i resten af politikredsen, og vi tager nu et af de helt tunge værktøjer i brug for at lægge maksimalt pres på grupperingerne og for at forebygge flere voldelige angreb,” siger politidirektør Anne Tønnes.

Læs mere
Københavns Politi skærper indsatsen i bandekonflikt

Politiet sigter trafikanter på skolevejen – pas på skolepatruljen

Politiet sigter trafikanter på skolevejen – pas på skolepatruljen
Det er et problem for trygheden på skolevejen generelt, at nogle af trafikanterne ikke viser hensyn og kører for stærkt. Antallet af biler og bilernes hastighed er det, som flest forældre svarer gør dem utrygge ved deres børns skolevej. Den for høje fart og det manglende hensyn er også urimeligt for skolepatruljen, som frivilligt trækker i refleksvest for at hjælpe de yngste elever over vejen. Derfor sætter Rådet for Sikker Trafik, LB Forsikring og 74 kommuner nu fokus på problemet med kampagnen 'Pas på skolepatruljen.'

Læs mere

Grønne Dage: Få inspiration til et bæredygtigt liv

Kom og vær med til Grønne Dage på Frederiksberg, hvor vi sammen skaber en grønnere og mere bæredygtig fremtid. I år foregår Grønne Dage lørdag den 16. september på hospitalsgrunden ved Hovedvejen 35 og søndag den 17. september rundt omkring i byen. Se programmet her.

Læs mere
Grønne Dage: Få inspiration til et bæredygtigt liv

The Whisky N Rum Show'23

The Whisky N Rum Show'23
The Whisky N Rum Show kommer tilbage til Forum i København for endnu et show d. 15. & 16. september. Showet sætter endnu en gang kærligheden til whiskyen og rommens gyldne dråber i centrum og disker op med alt fra fadlagret specialiteter til masterclasses og selvfølgelig masser af lækre smagsprøver.

Læs mere

Cheese Copenhagen 2023 – Danmarks største ostefestival

Alle osteveje fører til Torvehallerne, lørdag 16. september, hvor man helt gratis kan komme til festival og smage ost fra alle hjørner af den økologiske, danske osteproduktion, der netop nu befinder sig midt i en brydningstid – på tærsklen til en ny æra. Ved Cheese Copenhagen kan man opleve, lytte og smage sig til en aktuel status på dansk ostekultur og alle de nye

Læs mere
Cheese Copenhagen 2023 – Danmarks største ostefestival

GIRAFUNGE FØDT I ZOO

GIRAFUNGE FØDT I ZOO
Der var stor glæde i København ZOO fredag middag, da en girafunge meldte sin ankomst i girafstalden. -Vi har vidst i nogen tid, at der var en unge på vej, men vi kan aldrig være helt sikre på, hvornår ungen rent faktisk kommer ud. Det er ikke noget, vi normalt monitorer så nøje, da girafhunner som regel klarer sådan en fødsel selv - og uden problemer, siger zoologisk direktør Mads Frost Bertelsen. Dog var der en lille smule drama, da dyrepasserne mødte på arbejde fredag morgen og sagde godmorgen til girafferne.

Læs mere

Der sker en masse på Frederiksberg - Det sker.

Følg Dit Frederiksberg på Facebook og Instagram

Opslag på byportalen er sponseret af vores partnere
Send dit opslag til redaktion@dit-frederiksberg.dk

facebook