frederiksberg-L

Bordtennis for kvinder og mænd 60+

Alle kan være med i Frederiksberg Bordtennisklubs 60+ hold, uanset niveau og erfaring med spillet. Så tag med den 26 juli 2023. Du skal kun medbringe indendørssko, tøj du kan bevæge dig i og en drikkedunk.

Læs mere
Bordtennis for kvinder og mænd 60+

91 kommuner overskrider budgetter på ældreområdet

91 kommuner overskrider budgetter på ældreområdet
Vi bliver flere ældre, og derfor stiger udgifterne til kommunernes ældrepleje også. Ifølge Danmarks Statistik har vi allerede i 2030 udsigt til 135.000 flere 80-årige eller ældre, hvilket svarer til en stigning på 46,2 pct. Det kan mærkes i den kommunale økonomi, viser en kortlægning af Dansk Erhverv. Kortlægningen viser, at 91 ud af 98 kommuner overskred deres budgetter på ældreområdet, og budgetoverskridelsen har været stigende siden 2018 både procentvis og i antallet af kommuner.

Læs mere

Fællestræning hver tirsdag

Officiel fællestræning tirsdage kl. 18.00-19.00 med 2-4 fartholdere/trænere. Mødested ved "Norske Hus" i Søndermarken (Roskildevej 25, 2000 Frederiksberg).

Læs mere
Fællestræning hver tirsdag

Snart kan de få besøg af Fødevarestyrelsen

Snart kan de få besøg af Fødevarestyrelsen
’Stop madspild’, ’Overskudsmad’ og ’Gratis mad’. Du er sikkert stødt på en facebookgruppe eller et website med en lignende titel, som indsamler overskudsmad for at donere eller sælge den til forbrugere i lokalområdet. Donorerne er alt fra private ildsjæle til veldrevne organisationer, der har kastet sig ind i kampen mod madspild. Men inden de laver en aftale med den lokale brugs og opretter en facebookgruppe, er det vigtigt, at de har styr på reglerne for fødevaresikkerhed. Det er også vigtigt, at de undersøger, hvornår man skal registrere sig som virksomhed hos Fødevarestyrelsen.

Læs mere

Hvor er legepladserne?

Frederiksberg har 18 offentlige legepladser. Mange af de offentlige legepladser ligger i tilslutning til grønne arealer, der er velegnede til ophold og rekreation. Legepladserne skal være så udfordrende, varierede og sikre som muligt, ligesom tilgængeligheden også bliver vægtet højt. Få et overblik her.

Læs mere
Hvor er legepladserne?

Smykkeværksted i Lindevangsparken

Smykkeværksted i Lindevangsparken
Der er købt de fineste perler til formålet, og rigeligt af dem! Som altid er det helt og aldeles gratis at være med, og du får naturligvis smykkerne med hjem.

Læs mere

Der sker en masse på Frederiksberg - Det sker.

Følg Dit Frederiksberg på Facebook og Instagram

Opslag på byportalen er sponseret af vores partnere
Send dit opslag til redaktion@dit-frederiksberg.dk

facebook