frederiksberg-L

Verdensballetten rykker ind i Haveselskabets Have

I år rykker Verdensballetten fra Grønnegården til nye grønne omgivelser – nemlig Det Kgl. Haveselskabs yndige og stemningsfulde have. I sommerens forestilling præsenterer Verdensballetten primaballerinaer og solodansere fra nogle af verdens fineste balletkompagnier, som normalt kun kan opleves på de helt store internationale scener.

Læs mere
Verdensballetten rykker ind i Haveselskabets Have

Kommunalt takstboom kan sende flere unge på gaden

Kommunalt takstboom kan sende flere unge på gaden
Maria er allerede et blandt cirka 150 børn og unge på Frederiksberg, der er i kontakt med MusicLife. Mariahh Thorsted er initiativtager til MusicLife, og hun ansøgte under coronapandemien Frederiksbergfonden om støtte til at etablere MusicLife som et tilbud på Frederiksberg. Projektet var oprindeligt målrettet børn og unge i bebyggelsen Solbjerg Have, der havde behov for en boligsocial indsats. Her fik MusicLife også fondsmidler til at indrette et musikalsk værested, indtil en kloakskade i januar satte en stopper for at bruge faciliteterne. I dag holder tilbuddet til i fritids- og ungdomsklubben NORDEN på Hoffmeyersvej, hvor klubbens leder Frank Løth med kyshånd har taget imod MusicLifes gratis tilbud til børn og unge.

Læs mere

Den værste konkursbølge kan være bag os

Inflations- og energikrisen har været udfordrende for en del virksomheder inden for blandt andet handel, restauration og byggeri, og derfor har vi de seneste par år set flere og flere konkurser blandt aktive virksomheder hver måned. Nu kan det være, vi har set toppen af konkursbølgen, og at antallet af månedlige konkurser begynder at falde igen.

Læs mere
Den værste konkursbølge kan være bag os

Børnemuseets tegne-camp

Børnemuseets tegne-camp
Tegne-campen finder sted den 24 juli til 28 juli 2023, begge dage inklusiv og varer fra kl. 10-12. Den anbefalede alder er 6-12år.

Læs mere

Hånd / Værk

Morten Søndergaard er såvel som Teis Dich Abrahamsen optaget af leg og fortællinger, der fletter sig ind og ud mellem hinanden for til sidst at samles i glæden ved håndens arbejde med materialet. Velkendte objekter og møbler fra vores hverdag lades med nye betydninger og der opstår en overraskende virkning, som får os til at se på tingene på en ny måde

Læs mere
Hånd / Værk

Skal du have en eventyrlig oplevelse i sommerferie?

Skal du have en eventyrlig oplevelse i sommerferie?
Så vil Lefeldtgaard.dk anbefale at du og familien prøver en glampingtur! Danmark er magisk. Naturen er magisk. Så der er plads til masser af magiske oplevelser.

Læs mere

HOFOR sænker prisen på bygas

Priserne på biogas og naturgas steg voldsomt verden over i 2021 og 2022, og efter en tid, hvor priserne er gået op og ned, er der sket et mere vedvarende fald. Det gør, at HOFOR, Hovedstadsområdets Forsyningsselskab, nu for anden gang i år vælger at sætte prisen på bygas ned.

Læs mere
HOFOR sænker prisen på bygas

Der sker en masse på Frederiksberg - Det sker.

Følg Dit Frederiksberg på Facebook og Instagram

Opslag på byportalen er sponseret af vores partnere
Send dit opslag til redaktion@dit-frederiksberg.dk

facebook