frederiksberg-L

Skybrud kan være på vej mod hovedstadsområdet

Et skybrud kan være på vej til hovedstadsregionen. Derfor opfordrer HOFOR alle til at færdes forsigtigt, da veje og pladser kan blive oversvømmet samt at sørge for at sikre værdier i kældre og andre udsatte steder. Få nogle råd med på vejen her.

Læs mere
Skybrud kan være på vej mod hovedstadsområdet

20% rabat på alt vin og cava

20% rabat på alt vin og cava
Flere og flere vinproducenter overgår til økologisk produktion og sågar vegansk produktion. Det afspejler sig tydeligt i Amfora Vins sortiment, da mange af deres vine og cava’er er økologisk certificeret og flere er på vej til at blive certificeret. De holder åben i deres vinkælder, som er på Laurids Bings Alle 2, Frederiksberg torsdag den 29. juni.

Læs mere

Din skrædder på Frederiksberg

Skrædderen på Frederiksberg tilbyder ikke kun reparationer. Deres ekspres skrædderservice gør det muligt for dig at få din ordre syet, strøget og gjort klar inden for kun 1-3 timer, hvis du lige om lidt har en vigtig begivenhed som f.eks. et bryllup eller et forretningsmøde. Du behøver således aldrig at smide dit gode tøj ud, bare fordi det er gået i stykker. Skrædder Birol hjælper dig med at få dit tøj til at se fantastisk ud igen!

Læs mere
Din skrædder på Frederiksberg

Tjek dit pas så du kan komme af sted på ferie

Tjek dit pas så du kan komme af sted på ferie
Langt de fleste har tjek på kufferten, badetøjet og solcremen, men desværre er det ikke alle, som har helt styr på passet, inden de rejser. Det er derfor vigtigt, at folk støver passet af og tjekker udløbsdatoen. ”Vi oplever desværre rejsende, der ikke er opmærksomme på kravene til et gyldigt pas, eller som ikke har tjekket deres pas de seneste år og derfor møder op i lufthavnen med et udløbet pas. Det skaber aldrig den ønskede feriestemning,” siger politikommissær Flemming Kim Lundberg.

Læs mere

Kropsterapi i hjertet af Frederiksberg

Omid Hodabakhshi er osteopat, lægeeksamineret rygterapeut, ManuVision Kropsterapeut samt certificeret chok/traumeterapeut. Hans teknikker omfatter således manipulation og mobilisering af kroppens led, muskler og fascier (det tynde bindevæv der forbinder kroppens strukturer), strækteknikker samt muskelenergi teknikker. Formålet er at optimere kroppens funktioner, da alle kroppens strukturer påvirker hinanden og er afhængige af hinandens funktion.

Læs mere
Kropsterapi i hjertet af Frederiksberg

Ny parkeringsaftale

Ny parkeringsaftale
For at nedbringe antallet af parkerede biler uden ærinde på Frederiksberg har det politiske flertal blandt andet besluttet, at indføre betaling for de første to timers parkering. Det har tidligere været gratis. Det er samtidig aftalt, at el- og hybridbiler, der ikke har beboerlicens, fremover vil skulle betale for parkering på linje med andre biler. Der vil desuden blive indført tidsrestriktion i byens fire parkeringskældre for at imødegå tendensen til sæsonbetonede og langtidsparkerede køretøjer.

Læs mere

Velkommen ombord!

CABINNS ’kahytter på land’ blev en kæmpe succes og hotelkæden omfatter i dag 11 hoteller i de seks største danske byer. Et af dem finder du på Frederiksberg, nærmeste bestemt Vodroffsvej – ganske tæt på søerne og centrum af København. Beliggenheden gør hotellet til et oplagt udgangspunkt for at opleve Frederiksbergs skønne seværdigheder, Frederiksberg Slot, haverne, museerne og det rige butiksliv og caféliv omkring Gl. Kongevej og Værnedamsvej.

Læs mere
Velkommen ombord!

Klimavenlige rejselignende oplevelser?

Klimavenlige rejselignende oplevelser?
Nogle gange er man så heldig at se usædvanlige ting som luftballoner, falke, fasaner og dådyr. Naturen er skøn og vi har mere end nogensinde brug for den. Book dit ophold allerede i dag på www.Lefeldtgaard.dk

Læs mere

Bedre behandling af patienter med svære psykiske lidelser

Nogle psykiske lidelser er meget alvorlige, og i dag er det sådan, at dem med de sværeste psykiske lidelser lever op til 10-15 år kortere end andre. Mange oplever, at den behandling eller de sociale indsatser de får, er usammenhængende, utilstrækkelig og kommer for sent. Mennesker med psykisk sygdom og samtidig rusmiddel- eller alkoholmisbrug – altså personer med dobbeltdiagnoser – er en gruppe der hører til de mest udsatte.

Læs mere
Bedre behandling af patienter med svære psykiske lidelser

Frisørsalonen på Smallegade

Frisørsalonen på Smallegade
Jan klipper både børn og voksne, herrer og damer, og han har et godt frokosttilbud, så du kan få ordnet frisuren i frokostpausen. I tidsrummet kl. 10-13.45 får du en lækker klipning incl. vask og føn på 45 min. til en stærkt nedsat pris.

Læs mere

Sommerdans i Lindevangsparken

Sommerdans er for alle, der har lyst. Man kan danse med eller bare kigge på. Det handler om danseglæde, bevægelse og fællesskab i et par gode timer. Hver gang indledes med en times undervisning på begynderniveau efterfulgt af et par timer med fri dans i dagens stilart. Sommerdans foregår på ”Scenen” i Lindevangsparken, og der er fri entré. Se mere i de enkelte events her.

Læs mere
Sommerdans i Lindevangsparken

Der sker en masse på Frederiksberg - Det sker.

Følg Dit Frederiksberg på Facebook og Instagram

Opslag på byportalen er sponseret af vores partnere
Send dit opslag til redaktion@dit-frederiksberg.dk

facebook