frederiksberg-L

Vær med til at fejre FCK

FCK's 15. mesterskab – og dermed den tredje stjerne på holdtrøjen – blev sikret den 29. maj, hvor de vandt 2-1 over Viborg, og samtidig blev hjulpet af Brøndbys sejr over FC Nordsjælland.

Læs mere
Vær med til at fejre FCK

43-årig mand dømt for bedrageri for 210 millioner kroner

43-årig mand dømt for bedrageri for 210 millioner kroner
En lang række personer har via selskaber investeret penge eller lånt penge til den 43-årig mand med aftale om, at pengene skulle bruges til at købe aktiver fra konkursboer, som efterfølgende skulle sælges. Investorerne forventede at få et stort afkast retur.  Men den 43-årige, som lovede at investere pengene, købte aldrig nogle af de aftalte aktiver.

Læs mere

Skønne og sikre legepladser

Eco Belægning er et firma på Frederiksberg, som har specialiseret sig i byggeri af legepladser med gummibelægning, som markant minimerer skaderne ved eventuelle faldulykker. Indehaver Cornel Christian Peres har mange års erfaring i branchen og stiftede i 2020 sin egen virksomhed. Eco Belægning har sit navn efter den gummibelægning, som i dag er obligatorisk for nybyggede legepladser, og som har som sit primære formål at danne et godt faldunderlag.

Læs mere
Skønne og sikre legepladser

Lad dyrene overtage det utændte sankthansbål

Lad dyrene overtage det utændte sankthansbål
Selvom der flere steder er blevet indført afbrændingsforbud pga. den omfattende tørke, er der ingen grund til at køre sankthansbålet på genbrugspladsen. Grenene kan nemlig være guld værd for pindsvin, fugle og insekter og kan således fremme biodiversiteten i haven, lyder det fra Danmarks Naturfredningsforening.

Læs mere

37 mio. kr. til 57 grønne byoaser

De 57 projekter kommer fra hele landet, men især foreninger i de større danske byer har vist interesse for puljen. Også initiativer på Frederiksberg har fået støtte.

Læs mere
37 mio. kr. til 57 grønne byoaser

Advarsel inden auktion: Få styr på din gæld

Advarsel inden auktion: Få styr på din gæld
Sommerferien står for døren, og en del danskere tager ud at rejse. Men hvis man vil sikre sig, at man kommer afsted, så skal man huske at betale sin gæld til fogedretten, ellers risikerer man at blive anholdt. ”Torsdag har vi en anholdelsesaktion, hvor vi målrettet leder efter de over 250 borgere i kredsen, som er eftersøgt, fordi de ikke er mødt op i fogedretten. Når man skylder penge og ikke kommer til et indkaldt møde, bliver man eftersøgt,” siger aktionsansvarlig Michael Kirkegaard fra Københavns Politi.

Læs mere

Sankthans i Frederiksberg Have

Sankthans i Frederiksberg Have byder på en aften fyldt med musik, underholdning og midsommersang for både små og store. Igen i år vil der være et særskilt børneprogram, og både Det Danske Drengekor og Fallulah giver koncert. Hvis der ikke indføres forbud mod bål på grund af tørken, tændes bålet klokken kl. 21.45. Skulle der komme forbud mod afbrænding, gennemføres arrangementet alligevel, dog tilpasset myndighedernes udmeldinger.

Læs mere
Sankthans i Frederiksberg Have

Sommerudsalg 2023 hos Amfora Vin

Sommerudsalg 2023 hos Amfora Vin
Nu nærmer sommerferien sig, hvor Amfora Vin holder lukket i juli måned, men inden da holder de sommerudsalg på alle deres vine og cava’er, således du har mulighed for at få fyldt vinhylden op med vin og cava fra Amfora Vin. De giver 20 pct. rabat på 1. stk. prisen i resten af juni måned, så længe lager haves.

Læs mere

Yoga er velvære

Pia udbyder forskellige yogahold i København, tilbyder ene-undervisning, coaching, yoga retreats samt firma-yoga, og er desuden underviser på yogalæreruddannelsen. Pia her gjort en del ud af at efteruddanne sig og mestrer de forskellige yogaformer, som eksempelvis Yin-yoga og Hatha-yoga, ligesom hun har dygtiggjort sig indenfor mindfulness og meditation.

Læs mere
Yoga er velvære

Der sker en masse på Frederiksberg - Det sker.

Følg Dit Frederiksberg på Facebook og Instagram

Opslag på byportalen er sponseret af vores partnere
Send dit opslag til redaktion@dit-frederiksberg.dk

facebook