frederiksberg-L

Trafik- og beboerinfo: København og Frederiksberg

Ruten til Royal Run vil være spærret for trafik 2. pinsedag, mandag den 29. maj kl. 8.30 – 23.00, og der vil være parkeringsforbud flere steder i byen. Gaderne i start-/målområdet lukkes for parkering fra søndag 28. maj kl. 12.00 og for trafik fra mandag 29. maj kl. 7.00. Har du brug for at færdes i bil denne dag, kan du læse her, hvordan du bedst muligt kommer igennem byen, og hvornår de forskellige gader lukkes for trafik.

Læs mere
Trafik- og beboerinfo: København og Frederiksberg

Husk at skrue ned for musikken

Husk at skrue ned for musikken
”I bund og grund handler det om sund fornuft. Er du i tvivl, om du spiller for højt, så gør du det nok. Så skru ned og vis hensyn, så vi alle kan være i byen - både dem der vil have en sjov og sen aften, og dem som skal tidligt op på arbejde dagen efter,” siger ledende politiinspektør og chef for beredskabet i Københavns Politi,

Læs mere

KLANG i KU.BE er tilbage

Programmet byder blandt andet på orkesterværk for hjemmebyggede instrumenter, en Zoom-lydinstallation, en klassisk koncert med fokus på dyr for de 3-7-årige, en sanselig eventyrkoncert med islandske instrumenter for de helt små samt KLANG-Klassen for unge komponister, som komponerer nye værker til musikskolelever. 

Læs mere
KLANG i KU.BE er tilbage

Skatteregler spænder ben for at flere bruger cyklen

Skatteregler spænder ben for at flere bruger cyklen
Arbejdspladserne kan spille en unik rolle i at motivere medarbejdere til at skifte bilen ud med cyklen. Derfor er det positivt, at mange arbejdsgivere på både offentlige og private arbejdspladser gerne vil gøre det mere attraktivt at bruge cyklen. De kan etablere tryg cykelparkering, attraktive omklædnings- og badefaciliteter og deltage i cykelkampagner, men de kan ikke klare det alene. De efterlyser bedre vilkår for at kunne tilbyde deres medarbejdere adgang til en god cykel. Måske endda en elcykel. Det kræver imidlertid ændringer i skattereglerne, da den nuværende lovgivning primært favoriserer kørsel med bil og kollektiv transport.

Læs mere

GLÆD DIG TIL FRBDAGE 2023

Programmet er på gaden i slut maj, men sæt allerede nu X i kalenderen fredag den 2. og lørdag den 3. juni, når kulturaktører, erhvervsliv, foreninger og frivillige igen går sammen for at samle byen og vise Frederiksbergs utallige kvaliteter, den særlige stemning og mangfoldigheden frem.

Læs mere
GLÆD DIG TIL FRBDAGE 2023

Kvinder og migræne

Kvinder og migræne
Langt flere kvinder end mænd har migræne. For kvinder i den fødedygtige alder er forekomsten af migræne to til tre gange større end blandt mænd i samme alder, og der er mange interessante relationer til de kvindelige kønshormoner. Læge, ph.d. Mona Ameri Chalmer fra Dansk Hovedpinecenter, Rigshospitalet Glostrup forsker i kønsforskellene indenfor migræne. Hendes studier drejer sig blandt andet om menstruationsmigræne, og hvordan menstruationsmigræne behandles. Arrangementet er gratis, men tilmelding nødvendig.

Læs mere

Der sker en masse på Frederiksberg - Det sker.

Følg Dit Frederiksberg på Facebook og Instagram

Opslag på byportalen er sponseret af vores partnere
Send dit opslag til redaktion@dit-frederiksberg.dk

facebook